Γιώργος Αθανασιάδης: «Δύσκολη φάση»

Η διπλή απόκρουση του Γιώργου Αθανασιάδη κόντρα στον Ηρακλή ψηφίστηκε ως η καλύτερη της Σούπερ Λίγκας, με τον γκολκίπερ του Πανθρακικού να τη χαρακτηρίζει ως μια δύσκολη φάση.

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

Το βραβείο της καλύτερης απόκρουσης της φετινής σεζόν πήρε η διπλή του Γιώργου Αθανασιάδη κόντρα στον Ηρακλή. Ο γκολκίπερ του Πανθρακικού τη χαρακτήρισε ως μια δύσκολη φάση και όντως ήταν, αλλά και λίγο περίεργη τη θέση του τερματοφύλακα. Ακόμη, μίλησε για τη φετινή πορεία των ακριτών και τη δύσκολη σεζόν, που έφερε τον υποβιβασμό στη Football League.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για τη θέση του τερματοφύλακα: «Είναι δύσκολη η θέση του τερματοφύλακα. Γι’ αυτό και μου αρέσει τόσο πολύ. Εγώ από μικρός ήθελα να παίζω σ’ αυτή τη θέση».

Για τη φάση που του έδωσε το βραβείο: «Ήταν μια δύσκολη φάση. Μετά το τετ α τετ του Περόνε έπρεπε να πάρω σωστή θέση και να κάνω γρήγορα βήματα για να επιστρέψω στην εστία μου. Πιο δύσκολο ήταν να επιστρέψω μετά το τετ α τετ, παρά την αρχική μου απόκρουση».

Για τον Πανθρακικό: «Ήταν πολύ δύσκολη χρονιά για μας. Το παλέψαμε όσο μπορούσαμε, αλλά η ομάδα υποβιβάστηκε. Δυστυχώς αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Εμένα το συμβόλαιό μου έχει τελειώσει κι έτσι έχω φύγει από την ομάδα. Περιμένω για την επόμενή μου ομάδα. Το παν για έναν παίκτη είναι να έχει χρόνο συμμετοχής. Να έχει εικόνες, ειδικά από μικρή ηλικία. Όσο μεγαλώνεις πρέπει να αποκτάς εμπειρία και να είσαι ενεργός. Η θέση του τερματοφύλακα είναι λίγο περίεργη. Πρέπει να έχεις υπομονή και επιμονή. Να περιμένεις και να είσαι έτοιμος να δώσεις το “παρών” όταν σου έρθει η ευκαιρία».

Για τους άλλους τερματοφύλακες που ξεχώρισαν φέτος: «Εγώ θα ξεχώριζα τον Γιώργο Μπαντή. Είναι σημαντικό για τον Κυριακίδη που του έδωσαν συγχαρητήρια οι αντίπαλοί του».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top