Αντιδρούν οι Βετεράνοι για τον «νέο» και… παράνομο ΗΡΑΚΛΗ!

Εδώ και καιρό έχει δημιουργηθεί σύγχυση όσον αφορά στην δημιουργία ενός συλλόγου εκτός της κυανόλευκης οικογένειας που όπως φαίνεται προσπαθεί να… γίνει Ηρακλής. Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Στίβου του Ηρακλή, φρόντισε με ανακοίνωση του να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Άλλα αθλήματα

Μεγάλες αντιδράσεις προκαλεί η κίνηση ορισμένων να δημιουργήσουν έναν νέο σύλλογο στίβου με την επωνυμία ΑΣΣ Ηρακλής, έχοντας το σήμα του Ημίθεου και επιδιώκοντας μάλιστα να «κλέψουν» αθλητές του ΓΣ ΗΡΑΚΛΗ.

Χαρακτηριστική η ανακοίνωση του Συνδέσμου Βετεράνων Στίβου Ηρακλή.

«Αγαπητοί φίλοι του αθλητισμού και ειδικότερα του κλασικού αθλητισμού.

Στο πρόσφατο (24/4) διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου ανδρών – γυναικών, έκανε την εμφάνισή του σύλλογος με την επωνυμία ΑΣΣ Ηρακλής ο οποίος έφερε και τα χρώματα και εν μέρει το σήμα του συλλόγου μας.

Ανακοινώνουμε στους φιλάθλους του Ηρακλή και όλης της Ελλάδας και κυρίως σε γονείς και αθλητές ότι ο σύλλογος αυτός, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τον ΓΣ ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ο οποίος ήταν και ΘΑ ΕΙΝΑΙ ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που εκπροσωπεί τις ιδέες της κυανόλευκης οικογένειας.

Όποια προσπάθεια αποπροσανατολισμού και παραπλάνησης επιχειρείται ότι ο σύλλογος αυτός αποτελεί ‘συνέχεια’ του ΓΣ, να είστε σίγουροι ότι θα πέσει στο κενό. Το τμήμα του στίβου, του ιστορικότερου σωματείου της Ελλάδας υπό την αμέριστη συμπαράσταση του Συνδέσμου Βετεράνων Στίβου Ηρακλή, των παραγόντων, των γονέων, των αθλητών του, αλλά κυρίως των χιλιάδων ανθρώπων που αγαπούν αυτό το σύλλογο, θα πρωταγωνιστεί για πολλά ακόμη χρόνια στο στίβο της Ελλάδας, όπως φάνηκε και στην πρώτη φάση διασυλλογικού πρωταθλήματος.

Οι βετεράνοι στίβου του ΓΣ Ηρακλή στηρίζουν με όλες τις δυνάμεις τους τον ιστορικό μας σύλλογο που από το 1908 πρόσφερε τόσα πολλά στη Θεσσαλονίκη και στον ελληνισμό γενικότερα».

Back to Top