“Στηρίζουμε την προσπάθεια και κάνουμε υπομονή”

O Μιχάλης Μπουκουβάλας μίλησε στον Libero και στην εκπομπή “Ώρα για Μπλε”

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο αρχηγός του Ηρακλή μίλησε για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε καθώς και για την επόμενη ημέρα της ομάδας. Αναλυτικά οι δηλώσεις του…

“H θέση στην οποία τερματίσαμε δεν αρμόζει στον Ηρακλή και την ιστορία της ομάδας. Σίγουρα δεν είμαστε ευχαριστημένοι απο αυτή, αλλά κρατάμε την προσπάθεια που έγινε από όλους μας, σε μια μεταβατική χρονιά.”

Για τα προβλήματα που υπάρχουν, είπε:

“Δεν μπροούμε να κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλο μας, υπάρχουν δυσκολίες. Όλοι στην ομάδα έχουμε στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται, έχουμε κάνει υπομονή και θα συνεχίσουμε να κάνουμε, ελπίζοντας ότι θα υπάρξει καλύτερο μέλλον. Όλοι μας ευχόμαστε ο Ηρακλής να πάρει την άδεια και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Εμείς μένουμε στο ότι η ομάδα έχει δυσκολίες και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι υπομονή ώστε να λυθούν τα προβλήματα που υπάρχουν. Δεν μπορούμε να μπούμε σε λεπτομέρειες για αυτά τα προβλήματα, είναι και κάτι προσωπικό για τον κάθε ένα”.

Σχετικά με όσα κυκλοφόρησαν για το ενδεχόμενο αποχής των ποδοσφαιριστών απο τις προπονήσεις, είπε:

¨Η αποχή είναι ένας δρόμος που κανένας ποδοσφαιριστής δεν θέλει να ακολουθήσει. Είναι ακραίο σενάριο. Να είναι σίγουρος ο κόσμος ότι για εμάς η αποχή είναι κάτι ακραίο. Κανείς δεν θέλει να κάνει κακό στην ομάδα, δεν θέλουμε να φτάσουμε εκεί. Ελπίζω ότι θα βρεθεί λύση για να αποφύγουμε κάτι τέτοιο”.

Για το τι ειπώθηκε απο το Σπύρο Παπαθανασάκη στους ποδοσφαριστές, δήλωσε:

“Δεν υπήρξε κάτι συγκεκριμένο, ο πρόεδρος έχει καταλάβει ποια είναι η κατάσταση. Τώρα όλοι περιμένουμε πράξεις.  Από τα λεγόμενα του προέδρου κατάλαβα ότι βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο για να ολοκληρωθούν κάποια πράγματα”.

Για το θέμα της αδειοδότησης:

“Η άδεια έρχεται δεύτερη μοίρα. Απο την ψυχή μου σας το λέω, ότι όλοι οι παίκτες παρακαλάμε να πάρει η ομάδα την άδεια. Ακόμη και αν δεν γίνει αυτό, δεν είναι η καταστροφή. Αν λυθούν κάποια άλλα πράγματα θα μπορούμε να εμφανιστούμε και πάλι ανταγωνιστικοί. Σίγουρα είναι ένα αγκάθι, αλλά υπάρχουν και άλλες ομάδες που ήταν ανταγωνιστικές χωρίς να πάρουν άδεια. Δεν ξέρω πως θα λειτουργούσαν άλλα παιδιά με προβλήματα παρόμοια με αυτά που αντιμετωπίσαμε, εμείς αντέξαμε, βάζω το χέρι μου στη φωτιά για τα αποδυτήρια της ομάδας”.

Για την πορεία του Ηρακλή στο πρωτάθλημα, τόνισε:

“Αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Χάσαμε βαθμούς απο τα σκαμπανεβάσματα που είχαμε στην απόδοση μας, κάτι το οποίο είναι αναμενόμενο για μια νέα ομάδα. Σαν γενική εικόνα, νομίζω ότι αξίζαμε κάτι καλύτερο στην βαθμολογία. Όταν είσαι στον Ηρακλή υπάρχει πίεση και πρέπει να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι. Πρέπει να κοιτάζουμε πάντα ψηλά. Για εμένα προσωπικά ήταν μια καλή χρονιά, τελείωσα τη σεζόν υγιής και αυτό είναι σημαντικό. Αυτό που ήταν ξεκάθαρο μέσα στην χρονιά είναι ότι ο Ηρακλής είναι μια ομάδα με αγωνιστική πλάνο”.

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο κλήσης του στην εθνική, είπε:

“Μια κλήση στην εθνική, για τον οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή, είναι ύψιστη τιμή. Αυτό που πρέπει να κάνω εγω είναι να βελτιώνομαι για να φτάσω στον αγωνιστικό μου στόχο”.

Τέλος μιλώντας για τους στόχους του Ηρακλή στο επόμενο πρωτάθλημα, δήλωσε:

“Η ομάδα αυτή είναι καταδικασμένη για να πρωταγωνιστεί, αλλά αυτό θα φανεί μέσα στο γήπεδο με πράξεις και όχι λόγια”.

 

 

Σχετικά Άρθρα

“Προβολή” του γηπέδου στους Χορτατζήδες “γέμισε” τα social media (pic)

Ποδόσφαιρο

Ο στόχος για γήπεδο στους Χορτατζήδες και η επίσημη παρουσίαση

Ποδόσφαιρο

Back to Top