ΗΡΑΚΛΑΡΑ…μεταλλίων και στα Γιάννενα!

Ένα συναρπαστικό Σαββατοκύριακο κύλησε για την Προαγωνιστική κολυμβητική ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ που για πρώτη φορά βρέθηκε στην όμορφη πόλη των Ιωαννίνων, καθώς μετά από σχεδόν δύο μπήκε σε δράση συμμετέχοντας στα 9α Ποσειδώνια Easter Cup.

Άλλα αθλήματα

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του τμήματος:

«Από τις 700 περίπου συμμετοχές, 40 φορούσαν το σκουφάκι του Ηρακλή. Τα παιδιά κλήθηκαν να αγωνιστούν και σε νέα αγωνίσματα από ότι είχαν συνηθίσει, με πολύ έντονο συναγωνισμό και παρά την δύσκολή εποχή λόγω προπονήσεων τα κατάφεραν περίφημα.

Ανεξαιρέτως όλα τα παιδιά πέτυχαν ατομικά τους ρεκόρ σε κάποιο ή και σε όλα τα αγωνίσματα, από αυτά κάποια διακρίθηκαν (12 τα μετάλλια στο σύνολο), 2 από αυτά πέτυχαν ρεκόρ διοργάνωσης στην κατηγορία τους και φυσικά όλα κέρδισαν την εμπειρία του ευ αγωνίζεσθαι , φώναζαν, χειροκροτούσαν και στήριζαν τους συναθλητές τους και την ομάδα.

Είχαν χρόνο να ανταλλάξουν κουβέντες, να γελάσουν και να παίξουν με τους φίλους τους και εκτός νερού και στο τέλος επέστρεψαν στην Θεσσαλονίκη όλοι με το μεγαλύτερο τρόπαιο, το χαμόγελο τους!

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, στους προπονητές της ομάδας μας Τάσο Σαχπαζίδη, Γιώργο Γιουβανούδη και Κατερίνα Ζάντου για την σπουδαία δουλειά τους και σε όλους τους γονείς που όλοι μαζί κάνουν τον Ηρακλή μία μεγάλη οικογένεια!

Αναλυτικά οι διακριθέντες

ΜΗΤΑΚΙΔΗ ΔΑΝΑΗ (1η 400μ μικτή με ρεκόρ αγώνων, 2η 800μ ελεύθερο) 12 ετών

ΣΜΙΛΙΑΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (1η 100μ πρόσθιο με ρεκόρ αγώνων, 3η 200μ μικτή) 11 ετών

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ( 2ος 100μ ελεύθερο, 3ος 50μ πεταλόυδα) 12 ετών

ΠΕΛΚΟΥΔΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ (2ος 100μ πρόσθιο) 11 ετών

ΜΑΛΑΜΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ (2η 50μ πεταλούδα) 10 ετών

ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ( 3η 100μ πρόσθιο) 12 ετών

ΜΑΣΟΥΤΗ ΜΑΡΙΑΝΑ ( 3η 200μ πρόσθιο) 12 ετών

ΚΥΡΓΑΚΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ (3ος 200μ πρόσθιο) 11 ετών

ΚΑΡΑΤΡΟΥΠΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ (3η 200μ ελεύθερο ) 11 ετών.

Επόμενοι αγώνες τα ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ JUNIOR σε 2 εβδομάδες…».

Back to Top