Πλούσιο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο για την κολύμβηση

Σε τρεις διοργανώσεις σε διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας θα πάρει μέρος το τμήμα του Ηρακλή

Άλλα αθλήματα

Ένα πλούσιο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο θα έχει μπροστά του το κολυμβητικό του Ηρακλή καθώς το τμήμα θα λάβει μέρος σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις σε ξεχωριστές πόλεις της Ελλάδας κατά το διήμερο αυτό (23-24/4).

Αρχικά, υπάρχει τριπλή συμμετοχή στον Βόλο και στους Βαλκανικούς αγώνες Νέων-Νεανίδων. Εκεί θα βρεθούν η Βιβή Κρητικού (200,800 ελεύθερο) και η Φιλιώ Ραυτοπούλου (100,200,400 ελεύθερο) όπου θα αγωνιστούν με την Εθνική ομάδα. Στον Βόλο και για τους ίδιους αγώνες θα βρεθεί και ο Κύπριος κολυμβητής του Ηρακλή,Γιάννης Τουμάζου (50,100 πρόσθιο,100 πεταλούδα) κολυμπώντας με τα χρώματα της Κύπρου.

Με 39 κολυμβητές-τριες θα συμμετέχει το αγωνιστικό τμήμα στους διεθνείς αγώνες ”34α Νιόβεια” που θα διεξαχθούν στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο στην Θεσσαλονίκη. Οι αγώνες ωστόσο, αποτελούν ένα ξεμούδιασμα από τις δύσκολες και επίπονες προπονήσεις της περιόδου και οι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και σε διαφορετικά αγωνίσματα.

Τέλος στην πόλη των Ιωαννίνων θα βρεθεί η Προαγωνιστική κατηγορία με 41 μικρούς κολυμβητές -τριες ώστε να πάρουν μέρος στα ”9α Ποσειδώνια”. Οι αγώνες αναμένονται να έχουν υψηλό συναγωνισμό καθώς συμμετέχουν ομάδες από όλη την Ελλάδα και τα πιτσιρίκια του Ηρακλή, θα έχουν την δυνατότητα να κολυμπήσουν σε αγώνες με υψηλό επίπεδο και να γυρίσουν με τεράστιες εμπειρίες.

Back to Top