Η εκπληκτική ανακοίνωση του τμήματος Τζούντο

Η αναφορά του τμήματος στην αποδοχή της διαφορετικότητας των Τζουντόκα του Ηρακλή

Άλλα αθλήματα

Μια εκπληκτική ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα (19/4) το τμήμα Τζούντο του Ηρακλή, σχετικά με την αποδοχή της διαφορετικότητας των “κυανόλευκων” αθλητών. Στις γραμμές του αναφέρονται δράσεις από τους τζουντόκα του Ηρακλή που πραγματικά είναι αξιέπαινες και αξίζουν τις προσοχής μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του τμήματος έχει ως εξής:

“Η αποδοχή της διαφορετικότητας στις σημερινές συνθήκες κρίσης οικονομικής και κοινωνικής είναι η ασπίδα της ανθρωπιάς απέναντι στο κέλευσμα της βαρβαρότητας.

Η βαρβαρότητα είναι μια εύκολη και χωνευτή λύση σε μερίδα του πληθυσμού που δεν θέλει να βάλει σε λειτουργία τα εγκεφαλικά του κύτταρα, να δει το βάθος των προβλημάτων του
και του φταίνε οι άνθρωποι που είναι πρόσφυγες ή γεννήθηκαν με αναπηρίες.

Στο κυανόλευκο τμήμα judo  η αποδοχή της διαφορετικότητας είναι μέσα στην φιλοσοφία των Αθλητών και Αθλητριών που εκπαιδεύονται και εκπαιδεύουν.

Ο μικρός Γιάννης μας έφερε τον μικρό από την Συρία γιο της οικογένειας που φιλοξενούν οι γονείς του στο σπίτι τους. Η Δανάη έδωσε το δωμάτιο της σε οικογένεια Σύρων προσφύγων στο σπίτι των γονιών της για φιλοξενία.

Ο Αλέξανδρος με αγωνία περίμενε τον μικρό Νίκο στο INCLUDE για να παίξουν μπάλα και μετά να τον βοηθήσει στα πρώτα του βήματα στο judο.

Εχθές (18/4) η Μυρτώ μαζί με την Χαρά τον Δημήτρη εκπαιδεύτηκαν μαζί στο JUDO στο dojo του INCLUDE”.

Back to Top