Νίκη με… buzzer beater Αποστολίδη!

Η καλύτερη εμφάνιση του Γιώργου Αποστολίδη στη φετινή χρονιά συνδυάστηκε με νίκη-ανάσα για τον ΗΡΑΚΛΗ επί της Λιβαδειάς (65-64)…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Η ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή πήρε στο τελευταίο δευτερόλεπτο το παιχνίδι με τη Λιβαδειά (65-64) χάρη σε προσπάθεια του εξαιρετικού σήμερα Γιώργου Αποστολίδη.

Το παιχνίδι όπως άρχισε έτσι και τελείωσε. Οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο μέχρι το τέλος. Καμία από τις δύο δε μπορούσε να ξεφύγει στο σκορ με εξαίρεση κάποια ξεσπάσματα της Λιβαδειάς τα οποία βέβαια όπως χτίστηκαν έτσι… γκρεμίστηκαν.

Χαμηλό το σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο (15-16) με τη μία ομάδα να προσπαθεί να εξουδετερώσει τα… ατού της άλλης, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι με τον Γκαγκαλούδη πήραν μια διαφορά επτά πόντων στο τέλος του ημιχρόνου (27-34).

Η ίδια εικόνα υπήρχε και στο δεύτερο ημίχρονο. Η Λιβαδειά είχε το πάνω χέρι με τον ΗΡΑΚΛΗ να κυνηγάει στο σκορ μέχρι τα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου. Από εκεί και έπειτα το ματς πήγαινε στην αρχική του μορφή… πόντο-πόντο.

Έτσι κύλησε και η τελευταία περίοδος. Οι φιλοξενούμενοι είχαν το προβάδισμα με τους “κυανόλευκους” να είναι κοντά αλλά να μη μπορούν να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Όμως λίγο πριν το φινάλε με το σκορ στο 60-64 ήρθε μια τρίποντη βόμβα του Μουρατίδη που κράτησε ζωντανό τον ΗΡΑΚΛΗ. Στη συνέχεια και μετά από τρεις βιαστικές επιθέσεις των δύο ομάδων (μία για τον ΗΡΑΚΛΗ και δύο για τη Λιβαδειά), ο Γιώργος Αποστολίδης πήρε τη μπάλα και έφτασε μέχρι το καλάθι για να “τελειώσει” όμορφα (65-64) μια εξαιρετική βραδιά για τον ίδιο.

Αδιαμφισβήτητα ο Γιώργος Αποστολίδης ήταν ο κορυφαίος του αγώνα με 21 πόντους και μετά την λήξη της αναμέτρησης είχε θερμό εναγκαλισμό με τον Γιάννη Γκαγκαλούδη. Ακουλούθησαν οι Δέσπος και Μπένας με δέκα πόντους αμφότεροι. Σε κακή ημέρα Κοθράς.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Γήπεδο: Ιβανώφειο

Διαιτητές: Παφίλης-Ξενικάκης-Πιτσίλκας Β. (Αστρεινίδης)

Δεκάλεπτα: 15-16, 27-34, 49-49, 65-64

Ηρακλής (Β. Αλεξανδρής): Α. Αποστολίδης 2 , Γ. Αποστολίδης 21 (3), Κοθράς, Γκιουλέκας 6 Καραγκιολίδης, Μουρατίδης 3 (1), Χείλαρης 4, Μπένας 10, Δέσπος 10

Λιβαδειά (Σ. Σταθούλης): Γκαγκαλούδης 15(3), Δημητριάδης 14 (2), Μαχαίρας 2, Ντακούλιας 12 (3), Τερματζίδης, Χάλαρης 4, Μαράντος 2, Σταύρου , Καλαμπάκας 15 (1)

Σχετικά Άρθρα

Back to Top