Εν… αναμονή ρευστότητας!

Στην Μίκρα αναμένουν το ουσιαστικό αποτέλεσμα από τις κινήσεις του Σπύρου Παπαθανασάκη για να λύσει το πρόβλημα της ρευστότητας.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Οι «κυανόλευκοι» έχουν κερδίσει χρόνο ως προς την εκδίκαση και αισιοδοξούν πως αν καταφέρει ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ να ολοκληρώσει την διαδικασία έλευσης χρημάτων στο ταμείο, θα μπορέσουν να τακτοποιήσουν υποθέσεις-«αγκάθια» κι εκκρεμότητες που θα αυξήσουν τις πιθανότητες να τελειώσει θετικά το όλο θέμα.

Μάλιστα στην Μίκρα λένε πως αν ευοδωθεί η προσπάθεια του Σπύρου Παπαθανασάκη (η οποία λέγεται πως έχει ξεκινήσει πριν από αρκετό καιρό κι αυτό το χρονικό διάστημα βρίσκεται στην τελική της ευθεία), δεν θα λυθούν απλώς τωρινά, άμεσα ζητήματα, αλλά γενικώς θα υπάρξει μια νέα προοπτική για την επόμενη μέρα στην ομάδα, ενόψει και της επόμενης σεζόν.

Επί της ουσίας οι μέρες είναι κρίσιμες και θα κρίνουν πολλά όσον αφορά στα συγκεκριμένα ζωτικής σημασίας από κάθε οπτική θέματα που «καίνε» την ΠΑΕ κι εύλογα η αγωνία είναι στα ύψη ως προς την έκβαση αυτής της προσπάθειας.

Πηγή: Metrosport

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

“Πλημμύρισε” με ευχές για επιστροφή στον Ηρακλή ο λογαριασμός του Βέλλιου…

Ποδόσφαιρο

Back to Top