“Μετά την Τούμπα όλοι πιστέψαμε ότι ο Ηρακλής πάει για πλέι-οφ”

Ο Σάββας Σιατραβάνης εξακολουθεί να βλέπει Ηρακλή και κάνει την δική του εκτίμηση για τη φετινή πορεία της ομάδας

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Την δική του άποψη για τη φετινή πορεία του Ηρακλή στην Superleague, κατέθεσε μιλώντας στο “Αθλητικό Μετρόπολις” ο πρώην ποδοσφαιριστής των “κυανολεύκων” και νυν της Λαμίας, Σάββας Σιατραβάνης. Ο τελευταίος ήταν πέρσι στο ρόστερ ενώ όπως τόνισε στο περιθώριο της συνέντευξης, συνεχίζει να παρακολουθεί την ομάδα, όποτε του το επιτρέπουν οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

«Τον Ηρακλή τον παρακολουθώ, έχω φίλους στην ομάδα. Είναι θετική η χρονιά. Ανέβηκε η ομάδα, κράτησε τον κορμό, πέτυχε εύκολα τη σωτηρία και νομίζω αυτός ήταν ο αρχικός στόχος που ήρθε πολύ νωρίς. Θα μπορούσε βέβαια να έχει κάποια καλύτερα αποτελέσματα. Είναι καλή η ομάδα, δεμένη. Εκεί μετά το διπλό στην Τούμπα όλοι το πιστέψαμε πως ο Ηρακλής πάει για τα πλέι οφ. Αν είχε λίγο τύχη κι έρχονταν κάποια αποτελέσματα θα το πάλευε μέχρι τέλους. Σαν κάτι να έλειπε πάντως. Δεν πειράζει, πιστεύω για πρώτη χρονιά τα πήγε καλά η ομάδα».

Αναφορικά με το αν υπήρξε αμφισβήτηση το περασμένο καλοκαίρι για τις ικανότητες του ρόστερ είπε: «Το γήπεδο είναι ο καθρέφτης. Πήρανε εμπειρίες τα παιδιά. Τους έκανε καλό όλους. Θα είναι διαφορετικοί παίκτες του χρόνου. Αυτή η χρονιά τους έδωσε πολλά. Ο κορμός πρέπει να μείνει έχει πολύ καλό υλικό ο Ηρακλής και έμπειρους παίκτες. Πρέπει να πάρει αδειοδότηση η ομάδα και να ενισχύσει τον κορμό για να πάει για κάτι καλύτερο την επόμενη χρονιά».

Για το αν θα ήθελε να συμμετέχει κι ο ίδιος στη φετινή προσπάθεια και ποιος πρώην συμπαίκτης του έλειψε ιδιαίτερα υπογράμμισε: «Εγώ… είμαι χαρούμενος που βλέπω τα παιδιά. Από τη στιγμή που έφυγα θέλω πάντα να πηγαίνει καλά ο Ηρακλής. Μου λείπει περισσότερο ο Νικολάκης ο Ζιαμπάρης…».

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top