Αναβολή στη δίκη για το Koriopolis

Για τις 31 Οκτωβρίου αναβλήθηκε η εκδίκαση των στημένων αγώνων καθώς το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων έδωσε σήμερα αναβολή λόγω της αποχής των δικηγόρων.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Έξι μήνες αναβολή πήρε η εκδίκαση του Koriopolis καθώς προέκυψε η πρώτη διαθέσιμη ημερομηνία για την εκδίκαση της υπόθεσης ήταν η 31η Οκτωβρίου.

Το πρωί της Παρασκευής και έπειτα από 5 ολόκληρα χρόνια απίστευτης και αδικαιολόγητης καθυστέρησης από τη στιγμή που ξέσπασε το σκάνδαλο ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει σήμερα η πολύκροτη δίκη για τους στημένους αγώνες της περιόδου 2008-2011.

Η μεγαλύτερη δίκη σε υπόθεση διαφθοράς στα ελληνικά ποδοσφαιρικά χρονικά, όμως, θα καθυστερήσει έξι μήνες καθώς στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων κανένας δικηγόρος δεν είχε πάρει άδεια από τον δικηγορικό σύλλογο.

Αξιοσημείωτο είναι πως από τους 84 κατηγορούμενους παρόντες ήταν μόνο οι 14 και από τα γνωστά ονόματα το παρών έδωσε μόνο ο Αχιλλέας Μπέος. Οι υπόλοιποι 13 ήταν οι: Τόρης, Σφήκας, Δημόπουλος, Γεωργόπουλος, Βίλλας, Βυθοπούλου, Θάνος, Μουδάτσος, Αυγίδου, Κοτίνης, Μπόης, Αδαμάκης και Ημελλος.

Όπως είναι σαφές, οι 70 ήταν απόντες μεταξύ των οποίων οι Τσακογιάννης, Κομπότης, Τραυλός, Μποροβήλος, Μπάκος, Μενδρινός, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μιχάλης Κουντούρης, Κανελλάκης, Βοσνιάδης, Παντέλης, Πηρούνιας, Σαββάκης και Τσελέπης.

Πηγή: sdna

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top