Η αιμοδοσία του Ηρακλή με… θέα την προπόνηση! (pics)

Σε μία ιδιαίτερα σημαντική κίνηση προχώρησε η ΠΑΕ Ηρακλής, που σήμερα σε συνεργασία με το Θεαγένειο αντικαρκινικό Νοσοκομείο, οργάνωσε στο Καυτανζόγλειο, εθελοντική αιμοδοσία, εκεί όπου όσοι βρέθηκαν είχαν την ευκαιρία παράλληλα να παρακολουθούν και την προπόνηση του Ηρακλή που ήταν σε εξέλιξη.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ Ηρακλής:

Με ικανοποιητική προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε η σημερινή 1η αιμοδοσία του ΗΡΑΚΛΗ σε συνεργασία με το Δήμο Ωραιοκάστρου.

Η ομάδα ολοκλήρωσε την προπόνηση και οι αθλητές επισκέφθηκαν το χώρο αιμοδοσίας, μοίρασαν αυτόγραφα και συνομίλησαν με τον κόσμο.

Ευχαριστούμε τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ωραιοκάστρου κο Αταμιάν Πέτρο και τα στελέχη του Δήμου, το προσωπικό του Θεαγενείου Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης για τιςεργασίες αιμοληψίας, τους χορηγούς της ομάδας ΒΙΚΟΣ, ΚΑΡΠΟΙ ΖΩΗΣ & τη Βιομηχανία Τροφίμων CONDITO για την στήριξη σε ακόμα μια ενέργεια της ΠΑΕ καθώς και τη διοίκηση του Καυτανζογλείου Σταδίου.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ που ήρθε και έδωσε λίγα λεπτά από τον χρόνο του επιβεβαιώνοντας ότι ο ΗΡΑΚΛΗΣ έχει τις ρίζες του βαθιά μέσα στην παιδεία, στο ήθος και χαρακτηρίζεται από την αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο και την κοινωνία.

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top