Στην επιτροπή δεοντολογίας δύο παλιοί “γνώριμοι” του Ηρακλή στην ΕΠΟ

Στους “εφτά” συμμετέχουν οι Προύντζος, Υφαντής οι οποίοι είχαν παίξει καταλυτικό ρόλο στην υπόθεση του Ηρακλή το 2011, παίρνοντας ξεκάθαρα το μέρος του Αστέρα Τρίπολης

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

Όπως αποκαλύφθηκε σήμερα από τον ραδιοφωνικό σταθμό “Sport FM” τρεις διαιτητές της Superleague, και τέσσερις παράγοντες παραπέμπονται στην επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, για την εμπλοκή τους στην υπόθεση της “εγκληματικής οργάνωσης” του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα, οι τρεις διαιτητές είναι οι Δημητρόπουλος, Σπάθας και Γιάχος, ρέφερι που σφύριξαν φέτος αρκετά παιχνίδια του Ηρακλή, ενώ σ’ ότι αφορά τους παράγοντες είναι οι Υφαντής, Προύντζος, Παπανικολάου και Παπακωνσταντίνου.

Θυμίζουμε ότι το 2011, όταν ο Ηρακλής υποβιβάστηκε με φωτογραφικές αποφάσεις οι δύο πρώτοι έπαιξαν καταλυτικό ρόλο. Ο δεύτερος ως πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας, της περιοχής στην οποία ανήκει δηλαδή ο Αστέρας Τρίπολης και ο πρώτος ως κολλητός του Προύντζου στην ΕΠΟ, τον οποίο μάλιστα και εκπροσώπησε στην εκδίκαση της υπόθεσης του Ηρακλή στα πολιτικά δικαστήρια παίρνοντας φυσικά ξεκάθαρα το μέρος του Αστέρα.

Οι δυο τους πλέον, ξέχωρα από την συμμετοχή τους στην εγκληματική οργάνωση θα κληθούν να κάνουν παρέα στον επίσης κατηγορούμενο προϊστάμενό τους το 2011, Γιώργο Μποροβήλο.

Σχετικά Άρθρα

Γ΄ Εθνική: Δραματική επιστολή των παικτών προς τον πρωθυπουργό

Ποδόσφαιρο

Back to Top