Έντονος διάλογος Παπαδόπουλου – Γκαγκάτση στη λίγκα

Τι είπαν οι δύο εκπρόσωποι στο συμβούλιο της Superleague για τα έσοδα των ομάδων…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ορισμένα από τα ΜΜΕ να κάνουν λόγο περί…αποθέωσης που γνώρισε ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, στο συμβούλιο της Λίγκας σ’ ότι αφορά την πίτα των τηλεοπτικών, όμως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

Στην πραγματικότητα, υπήρξε έντονος διάλογος μεταξύ του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ηρακλής, Θόδωρου Παπαδόπουλου, ο οποίος εκπροσώπησε τον Ημίθεο στη συνεδρίαση, όταν ο Μάκης Γκαγκάτσης ανέφερε πως ο…”ΠΑΟΚ θέλει το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου”. Σε εκείνο ακριβώς το σημείο έγινε η παρέμβαση του Παπαδόπουλου, ο οποίος τόνισε πως…”αν θέλατε πράγματι το καλό του ποδοσφαίρου, δεν θα ήσασταν οι πρώτοι που σπάσατε την κεντρική διαχείριση στο θέμα του βασικού χορηγού (βλ ΟΠΑΠ) με αποτέλεσμα οι ομάδες, όχι μόνο να εισπράξουν λιγότερα χρήματα από αυτά που τους αναλογούσαν, πριν συμφωνήσετε με εταιρία στοιχήματος, αλλά να υποστούν και ζημία 300 χιλιάδων ευρώ”.

Επίσης αναφορά έγινε και στο συμβόλαιο με τη NOVA, σύμβαση την οποία ο συμπολίτης δεν την έχει υπογράψει ακόμη, αφήνοντας να εννοηθεί ότι βρίσκεται σε επαφή με το έτερο συνδρομητικό κανάλι του ΟΤΕ. “Αν θέλετε πράγματι το καλό του ποδοσφαίρου κ. Γκαγκάτση καλό είναι να υπογράψετε και την συγκεκριμένη σύμβαση” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Θόδωρος Παπαδόπουλος.

Σχετικά Άρθρα

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

“Πλημμύρισε” με ευχές για επιστροφή στον Ηρακλή ο λογαριασμός του Βέλλιου…

Ποδόσφαιρο

Η λύση είναι μία: Διάλογος σε θεσμικό επίπεδο, τώρα!!!

Ποδόσφαιρο

Back to Top