Αποχωρεί ο Μποροβήλος, ορίζεται τεχνοκράτης πρόεδρος στη SL

Το πήρε απόφαση ο Γιώργος Μποροβήλος, ο οποίος όπως τόνισε αποχωρεί στο τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν, με τα ηνία του προέδρου της Λίγκας να παιρνούν σε χέρια… τεχνοκράτη.

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

“Μαύρη” ημέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς ένα… μπουμπούκι του, ο Γιώργος Μποροβήλος, πήρε την απόφαση όπως τόνισε ο ίδιος να αποχωρήσει από τον προεδρικό θώκο της Λίγκας τη νέα χρονιά.

Μάλιστα, όπως αποφασίστηκε ο νέος πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ, θα είναι τεχνοκράτης και δεν θα προέρχεται από κάποια ΠΑΕ.

Aναλυτικά η δήλωση του:

«Σε συνέχεια του συμβουλίου της ΕΠΟ είχαμε και διοικητικό συμβούλιο στη Σούπερ Λίγκα, όπου πήραμε σημαντικές αποφάσεις. Αποφασίσαμε να υπάρξει μία αναδιανομή των τηλεοπτικών εσόδων, 60% ισομερώς και 40% σύμφωνα με τη βαθμολογική κατάταξη των ομάδων.

Τη δημιουργία μίας επιτροπής για να γίνει εισήγηση στην ΕΠΟ για επαγγελματική διαιτησία από την επόμενη περίοδο. Έγινε επίσης μία επιτροπή που θα επιληφθεί του θέματος της αναδιάρθρωσης της λειτουργίας της Σούπερ Λίγκας με τεχνοκράτη πρόεδρο, από την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.

Επίσης, όπως ξέρετε φέτος δεν είχαμε χορηγό και έτσι καλέσαμε οίκους για προτάσεις ώστε να έχουμε χορηγούς την επόμενη αγωνιστική περίοδο»

Σχετικά Άρθρα

Γ΄ Εθνική: Δραματική επιστολή των παικτών προς τον πρωθυπουργό

Ποδόσφαιρο

Back to Top