Σιγή ασυρμάτου στην Μίκρα…

“Κλειστά” χαρτιά και στόματα κρατούν στην Μίκρα που ετοιμάζουν πυρετωδώς την έφεσή τους…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Από την ημέρα που ανακοινώθηκε η απόφαση της πρωτοβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ, αναφορικά με την μη χορήγηση άδειας στην ΠΑΕ Ηρακλής, μέχρι και σήμερα έχουν μεσολαβήσει τρεις ημέρες, ωστόσο στην Μίκρα, κρατούν “κλειστά” τα χαρτιά τους, αφού δεν υπήρξε καμία ενημέρωση προς τον κόσμο της ομάδας.

Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ, έχουν πάρει τα χέρια τους το σκεπτικό της απόφασης και με γνώμονα αυτό ετοιμάζουν την έφεση η οποία θα κατατεθεί την Τετάρτη.

Την ίδια ώρα η αγωνία του κόσμου είναι μεγάλη, με το φίλαθλο κοινό της ομάδας, να έχει τις δικές του ενστάσεις και απορίες σχετικά με τους λόγους που η “κυανόλευκη” ΠΑΕ, δεν αδειοδοτήθηκε.

Ωστόσο, από τη στιγμή που υπάρχει η περίφημη ρήτρα εμπιστευτηκότητας κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τις ελλείψεις που είχε ο φάκελος του Ηρακλή.

Πάντως, στα γραφεία της Μίκρας, έχει πέσει σιγή ασυρμάτου και μένει αν φανεί αν η επιλογή τους αυτή, έχει αποτελέσματα, αφού ευχή όλων είναι η ομάδα να πάρει σε δεύτερο βαθμό την πολυπόθητη άδεια, κάτι που έγινε και την περσινή χρονιά…

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top