“Πάντα θα παλεύουμε για τη φανέλα”

Ο Βασίλης Καραγκούνης τοποθετήθηκε στην “Ώρα για μπλε” για το χθεσινό πρώτο του 90λεπτο, αλλά και για την μέχρι τώρα παρουσία του στην ομάδα

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Βασίλης Καραγκούνης έπαιξε χθες (10/4) στην Κομοτηνή για πρώτη φορά ολόκληρο 90λεπτο με τη φανέλα του Ηρακλή και σήμερα μίλησε γι’ αυτήν του την εμπειρία στην “Ώρα για μπλε”.

“Από την πρώτη στιγμή που ρωτήθηκα για τον Ηρακλή και αγωνίστηκα με τη φανέλα του, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Γι’ αυτό που μου έδειξαν οι άνθρωποι της ομάδας. Τους ευχαριστώ πολύ για τα λεπτά συμμετοχής μου στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, αλλά και για το χθεσινό 90λεπτο στην Κομοτηνή. Δεν έχω να κάνω τίποτα άλλο, παρά μόνο να τους δικαιώσω που μου έδωσαν την δυνατότητα να αγωνιστώ σε αυτήν την μεγάλη ομάδα” τόνισε αρχικά ο Καραγκούνης που δηλώνει αριστερός οπισθοφύλακας που του αρέσει να επιτίθεται και πρόσθεσε: “Πλέον κοιτάμε να κλείσουμε την χρονιά όσο το δυνατόν καλύτερα και μετά να ξεκινήσουμε στην προετοιμασία με όλους τους ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο”.

Και στη συνέχεια μιλώντας για τον κόσμο του Ηρακλή υπογράμμισε: “Ο κόσμος του Ηρακλή, σίγουρα είναι απογοητευμένος που δεν είχαμε νίκη για μεγάλο χρονικό διάστημα και που η ομάδα δεν ήταν τόσο καλά. Είχε την απορία λέγοντας…”μα είναι οι ίδιοι παίκτες, είναι αυτοί που κέρδισαν τον ΠΑΟΚ, είναι αυτοί που κέρδισαν τον Παναθηναϊκό. Γιατί υπάρχει αυτή η στασιμότητα; Σίγουρα τον στεναχωρήσαμε τον κόσμο, αλλά ποτέ δεν τα παρατήσαμε, ποτέ δεν αφήσαμε τα πράγματα στην τύχη τους και πάντα θα παλεύουμε γι’ αυτή τη φανέλα, γι’ αυτόν τον κόσμο που είναι δίπλα μας, ότι και να συμβεί.

Η ομάδα έχει περάσει πολλά και δεν έχει ξεχάσει τίποτα. Ούτε ποιος είναι ο Ηρακλής, ούτε την ιστορία της ομάδας. Εγώ ειλικρινά, δεν έχω λόγια γι’ αυτόν τον κόσμο”.

Σχετικά Άρθρα

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

“Πλημμύρισε” με ευχές για επιστροφή στον Ηρακλή ο λογαριασμός του Βέλλιου…

Ποδόσφαιρο

Η λύση είναι μία: Διάλογος σε θεσμικό επίπεδο, τώρα!!!

Ποδόσφαιρο

Back to Top