“Ευχαριστώ” του Δημητρίου στον Ηρακλή

Ο διευθυντής της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΟ, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για τις πρόσφατες αποφάσεις στο ζήτημα των αδειοδοτήσεων και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Ηρακλή.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Αρχικά, ο Γιώργος Δημητρίου αναφέρθηκε στην υπόθεση του Πανιωνίου, ενώ όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τη στάση του Ηρακλή μετά την απόφαση να μην του δοθεί άδεια είπε…

«Θέλω να ευχαριστήσω δημοσίως για τη στάση και τα λόγια του τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ηρακλής, τον κ. Παπαδόπουλο, για τη συνάντηση που είχαμε μετά την εκδίκαση της υπόθεσης και την αρνητική τροπή που πήρε για την ομάδα του η υπόθεση».

Σε άλλα σημαντικά αποσπάσματα των δηλώσεων του, ο Δημητρίου είπε

«Βάσει κανονισμού και των άρθρων 19 και 20, δεν μπορεί να προσθέσει κάποια ομάδα νέα στοιχεία. Αυτό που ισχύει είναι ότι ο δεύτερος βαθμός εκδικάζει αν ήταν σύννομη και σωστή η πρωτόδικη απόφαση. Δεν κάνει αναψηλάφηση της υπόθεσης. Αν προσκομιστούν νέα στοιχεία δεν μπορούν να ληφθούν υπόψη.

Φροντίζω να ενημερώνομαι για την αντίληψη που έχει η κοινή γνώμη για την αδειοδότηση. Εκπλήσσομαι γιατί παρότι έχουμε δημοσιοποιήσει τον κανονισμό και τα κριτήρια προσπαθώντας να υπάρχει η μεγαλύτερη δυνατή διαύγεια. Εμείς δεν εκφράζουμε άποψη για τη μακροημέρευση κάποιας εταιρείας, αλλά για το αν μπορεί να ανταποκριθεί στις βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις μέσα στον επόμενο χρόνο, για να μη ‘σκάσει’.

Σχολιάζουν κάποιοι αποφάσεις που έχουν ληφθεί στο παρελθόν και τα συγκρίνουν με το τι έχω κάνει εγώ. Εγώ δεν έδωσα καμιά θετική εισήγηση για τη Νίκη Βόλου ή τον ΟΦΗ, αλλά τις πέταξαν στον κάλαθο των αχρήστων».

 

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top