“Πολύ σημαντική νίκη”

Ο εκ των πρωταγωνιστών της σημερινής νίκης επί του Πανερυθραϊκού, Ευθύμης Κοθράς μίλησε για την προσπάθεια που γίνεται στο τμήμα τα τελευταία τρία χρόνια

Ηρακλής, Μπάσκετ

Ένας από τους πρωταγωνιστές της σημερινής (9/4) εκτός έδρας νίκης του Ηρακλή επί του Πανερυθραϊκού, ήταν αναμφισβήτητα ο Ευθύμης Κοθράς, που βοήθησε πολύ τόσο στον αμυντικό τομέα, όσο και στον επιθετικό.

“Χωρίς αμφιβολία είναι ένα μια πολύ σημαντική νίκη αυτή που πήραμε εδώ, στη Νέα Ερυθραία. Ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλό μας και πήραμε το αποτέλεσμα” τόνισε αρχικά ο παίκτης του Ηρακλή και πρόσθεσε: “Εμείς τυχαία βρισκόμαστε σ’ αυτή τη θέση. Κάνουμε μια προσπάθεια εδώ και τρία χρόνια να ανεβάσουμε την ομάδα εκεί που πρέπει και εκεί που αξίζει να βρίσκεται, αλλά είναι δύσκολο γιατί όλες οι ομάδες έχουν δυναμώσει. Πιστεύω ωστόσο, ότι αργά ή γρήγορα με αυτούς τους ανθρώπους θα τα καταφέρουμε και θα φτάσουμε σε αυτόν τον στόχο”.

Σε ερώτηση για το τρίποντο που πέτυχε από μακρινή απόσταση σε ένα κρίσιμο χρονικά σημείο του παιχνιδιού, ο Κοθράς είπε: “Ξέρετε ότι αυτά τα σουτ περιέχουν και πολύ ρίσκο και αρκετή τύχη. Ήταν σημαντικό και ευτυχώς που μπήκε. Συγχαρητήρια και στον αντίπαλο που έκανε μια πολύ καλή προσπάθεια”.

Σχετικά Άρθρα

Ο Ηρακλής “μπαίνει” δυνατά για τη διοργάνωση του Ομίλου στη Θεσσαλονίκη!

Μπάσκετ

Back to Top