“Να αλλάξουμε την άσχημη εικόνα”

Οι δηλώσεις του Απόστολου Βέλλιου στην κάμερα της NOVA…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Απόστολος Βέλλιος μίλησε στην κάμερα της NOVA για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό και την ανάγκη που έχει η ομάδα για θετικά αποτέλεσματα στα δύο τελευταία παιχνίδια.

Αναλυτικά:

Πως περιμένετε το παιχνίδι με τον Πανθρακικό και τι πρέπει να κάνει ο Ηρακλής ώστε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα;

“Σίγουρα ο Πανθρακικός έχει υποβιβαστεί αλλά δε παύει να είναι ένα παιχνίδι της Superleague. Θα παλέψουμε. Το παιχνίδι είναι έντεκα με έντεκα. Θα δώσουμε ό,τι έχουμε γιατί πρέπει να τερματίσουμε πιο ψηλά στη βαθμολογία”.

Το γεγονός πως ο Πανθρακικός θα παίξει πιο ελεύθερα, ανεβάζει το βαθμό δυσκολίας για τον Ηρακλή;

“Σίγουρα γι’ αυτούς είναι διαφορετικά τα πράγματα. Θα είναι κάπως πιο ελεύθεροι. Αλλά και εμείς πρέπει να δούμε το ματς σοβαρά, όπως θέλω να πιστεύω πως κάνουν όλοι οι παίκτες και θα πάμε να παλέψουμε για τη νίκη, ώστε να αλλάξει αυτή η άσχημη εικόνα των τελευταίων έξι αγώνων. Να πάρουμε δύο νίκες στα τελευταία δύο παιχνίδια και μετά να δούμε παρακάτω”.

Είναι κίνητρο για εσάς να κλείσετε τη χρονιά με δύο επιτυχημένα αποτελέσματα;

“Πάνω απ’ όλα εμείς θέλουμε τις νίκες. Πάνω απ’ όλα εμείς είμαστε μέσα στο γήπεδο και εμείς παλεύουμε σε κάθε αγώνα. Σίγουρα ο κόσμος του Ηρακλή στεναχωριέται αλλά πάνω απ’ όλα στεναχωριόμαστε εμείς. Παλεύουμε για το καλύτερο και θέλουμε να κερδίσουμε τα επόμενα δύο παιχνίδια”.

Σχετικά Άρθρα

Ζαντόπουλος: Ποιο είναι το επίφοβο στη χρήση Μίκρας και Καυτανζογλείου

Ποδόσφαιρο

Back to Top