Τα κριτήρια και η αναμονή για την αδειοδότηση

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία εξέτασης του φακέλου της ΠΑΕ Ηρακλής, σχετικά με την αδειοδότηση της στη νέα αγωνιστική περιόδο. Ποια είναι τα απαραίτητα κριτήρια ώστε η ΕΠΟ να ανάψει το “πράσινο” φως…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Οι “κυανόλευκοι” εκπροσωπήθηκαν απο τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Θόδωρο Παπαδόπουλο και πλέον περιμένουν την απόφαση της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΟ.

Ωστόσο, για να ανάψει το “πράσινο” φως ο διευθυντής αδειοδότησης της ΕΠΟ, Γιώργος Δημητρίου, θα πρέπει η “κυανόλευκη” ΠΑΕ να πληροί το σύνολο των κριτηρίων σε πέντε τομείς. Στο οικονομικό, στο διοικητικό, στο νομικό, στο αγωνιστικό αλλά και στις υποδομές.

Βεβαίως υπάρχουν και οι υποκατηγορίες των παραπάνω κριτηρίων που έχουν το περισσότερο βάρος και ο λόγος βέβαια αφορά τον οικονομικό τομέα.

Εκεί όπου θα πρέπει η εκάστοτε ΠΑΕ να έχει πραγματοποιήσει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου (ΑΜΚ), να μην υπάρχει πρόβλημα με ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα, να μη χρωστά σε κανέναν παίκτη και εργαζόμενο, ενώ θα πρέπει να εξασφαλίζεται και η βιωσιμότητα της ΠΑΕ για το εγγύς μέλλον.

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top