Ήττα για τις κορασίδες

Την ήττα με 43-70 γνώρισε η ομάδα κορασίδων του Ηρακλή.

Ακαδημία, Μπάσκετ

Πολύ βελτιωμένη σε σχέση με την πρώτη αγωνιστική της τελικής φάσης του πρωταθλήματος αλλά με κενά διαστήματα για άλλη μία φορά η ομάδα κορασίδων γνώρισε την ήττα από την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Σ’ αυτό συνετέλεσαν και οι διαιτητές που καθ΄όλη την διάρκεια του αγώνα χρέωναν με ανύπαρκτα φάουλ τις αθλήτριες μας με αποτέλεσμα από τις αρχές του τέταρτου δεκαλέπτου ήδη να βρίσκονται εκτός παιχνιδιού οι Δαιμονάκου και Κατσαμούρη.

Στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου και ενώ ο ΠΑΟΚ προηγούνταν με 16 πόντους κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι και να μειώσουν την διαφορά στους 5 πόντους ,αλλά με καθοριστικά σφυρίγματα των διαιτητών η διαφορά άνοιξε με αποτέλεσμα πλέον να ανοίξει και η διαφορά .

Πλέον την τρίτη και τελευταία αγωνιστική θα αντιμετωπίσουν την ομάδα της GBA με στόχο την νίκη και κατάληψη της τρίτης θέσης.

Δεκάλεπτα: 8-13, 13-26, 30-46, 43-70

Διαιτητές: Μαραθιώτης-Τσανακτσίδης

ΗΡΑΚΛΗΣ (Πολυμένης): Σάγμαλη 3(1), Πάππα Ρ. 6, Πολυμένη 9, Πάπα, Τσολακίδου, Θωμαϊδου 10, Κατσαμούρη 8, Δαιμονάκου 5, Παυλίδου, Νεοχωρίτη, Πετρίδου, Αναγνωστοπούλου 2.

ΠΑΟΚ(Παπαδόπουλος): Σιακαβάρα 14, Βουζούκου 2, Καλούτσικου 2, Τσαλή 8, Φειδά, Ζέρβα Ε. 11, Θεοδώρου 6, Αθανασιάδου 11, Στεργίου 11, Παντότη, Ζέρβα Α., Μπαλιούση 5.

 

Σχετικά Άρθρα

Οι «μάχες» της «κυανόλευκης» μπασκετικής Ακαδημίας στην Κωνσταντινούπολη (pics)

Μπάσκετ

Η Ακαδημία μπάσκετ στη Λάρισα – Θα σταθεί στο πλευρό της ανδρικής!

Μπάσκετ

Back to Top