Εισιτήρια για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό

Η ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για το εξ αναβολής παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Στην ανακοίνωση της, η ΠΑΕ Ηρακλής αναφέρει:

“Ανακοινώνουμε σε όλους τους φιλάθλους του Ηρακλή που θέλουν να παρακολουθήσουν τον εξ αναβολής αγώνα ΗΡΑΚΛΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague Ελλάδα, την Τετάρτη 6 Απριλίου (19:30), ότι η διάθεση των εισιτηρίων της σπουδαίας αναμέτρησης ξεκινάει από σήμερα Κυριακή, παράλληλα με την αγορά εισιτηρίων για τον σημερινό αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Έτσι λοιπόν, τόσο από τα γραφεία του “ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ”, όσο και από το ΒΟΧ (σπιτάκι έξω απ’ τη θύρα 5), οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθεύονται το εισιτήριο του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, η ΠΑΕ Ηρακλής, αντιλαμβανόμενη τη δίψα του κόσμου για μαζική στήριξη στον αγώνα της Τετάρτης, αποφάσισε να μειώσει τις τιμές των εισιτηρίων, τόσο στο πέταλο, όσο και τη θύρα 13, με τις τιμές να είναι στα 5 και 10 ευρώ αντίστοιχα.

Αναλυτικά τα σημεία πώλησης των εισιτηρίων του αγώνα:

1. Ηλεκτρονικά μέσω της www.viva.gr
2. Γραφεία Μίκρας: Δευτέρα και Τρίτη/ 10 το πρωί έως 6 το απόγευμα, Τετάρτη/ 10 το πρωί έως 2 το μεσημέρι
3. Μπουτίκ: Δευτέρα και Τρίτη/ 12 το μεσημέρι έως 7 το απόγευμα

Την ημέρα του αγώνα, τα γραφεία του “ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ” θα ανοίξουν στις 10 το πρωί, ενώ το ΒΟΧ στις 2 το μεσημέρι, για να εξυπηρετηθούν οι φίλοι της ομάδας μας”.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες:

ΘΥΡΕΣ 7-10: 5 ευρώ
ΘΥΡΑ 13: 10 ευρώ
ΘΥΡΑ 4: 20 ευρώ
SILVER: 30 ευρώ

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Back to Top