Η κριτική παικτών και προπονητή

Η παρουσία των παικτών του Ηρακλή αλλά και του Νίκου Παπαδόπουλου στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ακόμα μία τραγική εμφάνιση των παικτών του Ηρακλή, αυτή τη φορά απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Χωρίς αρχή, μέση και τέλος, δίχως πάθος, θέληση, αγωνιστικό πλάνο και ορθόδοξο τρόπο παιχνιδιού.

Περνίς 6: Στη φάση του γκολ δεν έχει ευθύνη καθώς το πλασέ του ανενόχλητου Φερνάντες έγινε από πλεονεκτική κοντινή θέση. Έδειξε καλά αντανακλαστικά στη σημαντική χαμένη ευκαιρία του Χαμντανί στο πρώτο μέρος, ενώ σταθερός στις εξόδους του.

Μπουκουβάλας 5: Για ακόμα μία φορά έτρεξε πολύ, προσπάθησε, χωρίς όμως να προσφέρει το κάτι παραπάνω. Φιλότιμος, αγωνιστικός, ειδικά στο δεύτερο μέρος.

Σαραμαντάς 3: Επιχείρησε με ορισμένες κούρσες από τα αριστερά να δημιουργήσει, ενώ αποτέλεσε τον πρώτο παίκτη που αντικαταστάθηκε σχετικά νωρίς στο πρώτο ημίχρονο. Το γκολ του Αστέρα ξεκίνησε από τη δική του πλευρά.

Καρασαλίδης 4: Αγωνίστηκε αρχικά ως αμυντικό χαφ δίπλα στον Κυριακίδη, ενώ στη συνέχεια και μετά την είσοδο του Ιντζόγλου έπαιξε στο κέντρο της άμυνας. Συμμετοχικός ανά διαστήματα, μόνο ανασταλτικά.

Ζιαμπάρης 5: Έσωσε ένα σχεδόν σίγουρο γκολ στο πρώτο ημίχρονο διώχνοντας πάνω στη γραμμή, ήταν μαχητικός σε αρκετές φάσεις του αγώνα, δεχόμενος αρκετή πίεση.

Βέλλιος 3: Στο πρώτο ημίχρονο δεν τροφοδοτήθηκε σχεδόν καθόλου, ενώ στο δεύτερο έχασε μία σημαντική ευκαιρία, στη μοναδική φάση στην οποία πρωταγωνίστησε. Σε κακή μέρα ο επιθετικός του Ηρακλή, επηρεασμένος και από τη γενικότερη εμφάνιση της ομάδας.

Κυριακίδης 4: Ξεκίνησε βασικός ως αμυντικό χαφ δίπλα στον Καρασαλίδη, ενώ σχετικά γρήγορα πέρασε πίσω στην αριστερή πλευρά αντί του Σαραμαντά που αντικαταστάθηκε. Έτρεξε όσο μπορούσε να δημιουργήσει με ατομικές ενέργειες, χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Λεοζίνιο 2: Είτε ως επιτελικός χαφ στο πρώτο ημίχρονο, είτε ως δεξί χαφ στο δεύτερο, ο Βραζιλιάνος πραγματοποίησε ακόμα μία αρνητική εμφάνιση με τη φανέλα του Ηρακλή. Χωρίς ενέργειες, δημιουργία και πρωτοβουλίες στο παιχνίδι του.

Μπουλούτ 3: Πέραν από την… γνωστή μαχητικότητα του, ο Αυστραλός δεν κατάφερε να προσφέρει. Τρεξίματα χωρίς ουσία και ατομικές, μη ολοκληρωμένες ενέργειες.

Τσότρας 3: Ο 19χρονος δεν κατάφερε να «αρπάξει» την ευκαιρία που του έδωσε για δεύτερη φορά σε αρχικό σχήμα ο Νίκος Παπαδόπουλος. Πολλά λάθη στο πρώτο ημίχρονο, κυρίως στις μεταβιβάσεις και χωρίς καθαρό μυαλό. Βελτιώθηκε σχετικά στο δεύτερο μέρος, πριν αντικατασταθεί.

Πασάς 3: Επέστρεψε μετά από καιρό στην ενδεκάδα ξεπερνώντας τον μακροχρόνιο τραυματισμό του και παρουσιάστηκε εμφανώς επηρεασμένος από αυτόν.

Ιντζόγλου 4: Πέρασε νωρίς ως αλλαγή στη θέση του Σαραμαντά και αγωνιζόμενος ως αμυντικό χαφ. Κράτησε τη θέση δίπλα στον Καρασαλίδη, μένοντας κυρίως στα ανασταλτικά του καθήκοντα.

Ρομάνο 3: Μπήκε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου στη θέση του Πασά και αν στα πρώτα λεπτά έδειξε να έχει διάθεση και να δίνει μια… ζωντάνια με 1-2 ενέργειες του, στη συνέχεια έμεινε κάτω από τη μετριότητα, χωρίς δημιουργία και ατομικές ενέργειες.

Περόνε 4: Ζήτημα αν ακούμπησε πάνω από τρεις φορές τη μπάλα, από τη στιγμή που αποτέλεσε την τρίτη αλλαγή του Νίκου Παπαδόπουλου. Διεκδίκησε να…. μπει στο παιχνίδι ζητώντας πάσες, ήταν κινητικός, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Νίκος Παπαδόπουλος 3: Η απόφαση να χρησιμοποιήσει τον νεαρό Τσότρα βασικό δεν του… βγήκε, ενώ αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει σχετικά νωρίς τον Ιντζόγλου δίπλα στον Καρασαλίδη, περνώντας τον Κυριακίδη αριστερό μπακ. Οι αλλαγές δεν βοήθησαν στο να αλλάξει η εικόνα της ομάδας.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top