«Εγώ και ο Γκερντ Μίλερ»

Πίσω στο χρόνο ταξίδεψε ο Γιώργος Ορφανίδης…

Blue Moments, Διάφορα

Ταξίδι στο χρόνο έκανε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΗΡΑΚΛΗ, Γιώργος Ορφανίδης που φιλοξενήθηκε στον «Arena FM 89,4» και μίλησε για το παιχνίδι του 1978 με την Μπάγερν Μονάχου αλλά και για την πορεία του ΗΡΑΚΛΗ.

Αναλυτικά:

Αρχικά είπε για τον τωρινό Ηρακλή: «Είναι αρκετά καλή η πορεία του Ηρακλή. Χρειάζεται κάποια βελτίωση για του χρόνου. Θέλει ενίσχυση με πέντε παίκτες με προσωπικότητα, να ανέβει το πρεστίζ. Πρέπει να υπάρχει και τσαγανό και ψυχή στους παίκτες που θα έρθουν».

Για το αν έχει δει τον ΗΡΑΚΛΗ από κοντά ή αν έχει συναντηθεί με τον Σπύρο Παπαθανασάκη: «Είμαι μακριά με τον Ηρακλή. Δεν έχω καμία επαφή. Δεν έχω γνωριστεί με τον κύριο Παπαθανασάκη. Δε μας κάλεσε».

Για το παιχνίδι με τη Μπάγερν Μονάχου: «Για εκείνο το ματς με την Μπάγερν το 1978, είχε έρθει και ο Κούδας, ο Φοιρός, ο Καλαμπάκας, όλη η Μπάγερν. Είχα πιάσει τον Ούλι Χένες. Είχα πάει φανταστικά. Τον έσβησα, ήταν σαν να μην έπαιζε».

Κλείνοντας, είπε: «Είχε πολύ κόσμο στο Καυτανζόγλειο. Φορούσαμε λευκή φανέλα και η Μπάγερν κόκκινη. Τώρα βλέπω τη φωτογραφία που είχα βγάλει με τον Γκερντ Μίλερ».

 

Σχετικά Άρθρα

Ο Όμιλος Φιλομούσων και οι απαρχές του ΗΡΑΚΛΗ μας…

Διάφορα

Back to Top