Δυναμικό φινάλε

Με την επιστροφή τους στις προπονήσεις ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα, οι “κυανόλευκοι” μπαίνουν στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων τους.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Αυτό το οποίο θα επιδιώξουν οι “κυανόλευκοι” στις τρείς τελευταίες αγωνιστικές – συν της αναμέτρησης κόντρα στον Ολυμπιακό- είναι να συγεντρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς ώστε η φετινή σεζόν να κλείσει με θετικό για αυτούς, πρόσημο.

Αυτό το οποίο μπορεί να αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα σε αυτή την προσπάθεια, είναι η συσσωρευμένη κούραση σε ποδοσφαιριστές “κλειδιά” οι οποίοι αγωνίστηκαν στα περισσότερα απο τα παιχνίδια της ομάδας σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Παράλληλα, ο Νίκος Παπαδόπουλος θα κληθεί – στα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν- να διαχειριστεί αρκετές απουσίες είτε λόγω τιμωριών, είτε λόγω τραυματισμών.

Παρ΄όλα αυτά, όλοι στον Ηρακλή είναι υποχρεωμένοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό ώστε να πάρουν, αν όχι όλους, τους περισσότερους απο τους 12 βαθμούς που θα “παιχτούν” στα επόμενα τέσσερα ματς.

Σχετικά Άρθρα

“Προβολή” του γηπέδου στους Χορτατζήδες “γέμισε” τα social media (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top