«Εφικτή η 6η θέση»

Οι δηλώσεις του Νίκου Καραμπετάκη για την ήττα από τον Παναθηναϊκό και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για τη βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό: «Σίγουρα είναι κακές τέτοιες ήττες, αλλά πρέπει να κοιτάμε μπροστά στο ποδόσφαιρο. Πάνω από όλα το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι που πρέπει ο καθένας να κάνει τη δουλειά του και έχει όλα τα αποτελέσματα».

Για την εικόνα της ομάδας στο ματς της Λεωφόρου: «Μας προβληματίζει και εμάς. Στο προχθεσινό παιχνίδι δεν εμφανιστήκαμε όπως έπρεπε. Τα γρήγορα γκολ επηρέασαν την απόδοσή μας. Δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε μπάλα και να μπούμε δυνατά στις μονομαχίες. Έτσι δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι».

Για τις δηλώσεις του Νίκου Παπαδόπουλου: «Νομίζω ότι ο κόουτς έχει δείξει ότι είναι δίπλα στους παίκτες και φαίνεται από τα αποτελέσματα της ομάδας. Είχαμε μια κακή στιγμή στην Αθήνα και το πληρώσαμε. Παίκτες, διοίκηση και προπονητές είμαστε ένα. Ήταν μια άποψη για το συγκεκριμένο παιχνίδι οι δηλώσεις του. Όχι γενικά. Είναι μια ομάδα του προπονητή ο Ηρακλής. Έχει κάνει μια αξιοπρόσεκτη πορεία η ομάδα αυτά τα δύο χρόνια και φέτος έχει πάρει μεγάλα αποτελέσματα. Έχει δείξει ομοψυχία και δύναμη. Είναι μια οικογένεια ο Ηρακλής».

Για το αν μπορεί να τερματίσει στην 6η θέση ο Ηρακλής: «Έχουμε 4 βαθμούς διαφορά με την 6η θέση και θεωρώ ότι θα τερματίσουμε ψηλότερα από ό,τι είμαστε τώρα. Είχαμε μαθηματικές ελπίδες για πεντάδα και νομίζω ότι η 6η θέση είναι εφικτή. Μπορούμε να τη διεκδικήσουμε στα επόμενα παιχνίδια. Η θέση που βρίσκεται τώρα ο Ηρακλής δεν του αρμόζει.

Με τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας και κάνοντας τις νίκες που πρέπει θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο. Έχουμε χάσει αρκετά παιχνίδια στις λεπτομέρειες. Θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς εκτός έδρας. Η ομάδα κάνει την προσπάθειά της και θα έχουμε μια καλύτερη θέση».

Για τον Απόστολο Βέλλιο: «Δικαιωματικά γίνεται ο ντόρος για τον Τόλη. Έχει κάνει μια καταπληκτική χρονιά. Είναι από τους καλύτερους επιθετικούς στην Ελλάδα. Θεωρώ ότι από κοινού με την ομάδα θα αποφασίσει για το μέλλον του».

*Οι δηλώσεις έγιναν στο Αθλητικό Metropolis 95.5.

Σχετικά Άρθρα

Συνεχίζεται το “σαφάρι” των χορηγικών συνεργασιών

Ποδόσφαιρο

Παράλληλη ποδοσφαιρική μαγεία από Βάσια και Μαραντόνα! (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top