Τέλος από τον Πανθρακικό ο Χατζηνικολάου

Παραιτήθηκε ο Γιάννης Χατζηνικολάου από τον Πανθρακικό και η διοίκηση έκανε δεκτό το αίτημά του.

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται εκ νέου ο Πανθρακικός, καθώς ο Γιάννης Χατζηνικολάου υπέβαλε την παραίτησή του, επικαλούμενους σοβαρούς προσωπικούς λόγους.

«Για σοβαρούς προσωπικούς λόγους, οι οποίοι δεν είναι δυνατόν να ξεπεραστούν και καθιστούν απολύτως αναγκαίo να βρίσκομαι δίπλα στην οικογένειά μου, ζήτησα από τη διοίκηση της ομάδας να αποχωρήσω από την τεχνική ηγεσία», αναφέρει ο έμπειρος τεχνικός. Υπενθυμίζεται ότι στο ξεκίνημα της σεζόν ήταν ο Μάνουελ Ρόκα στον πάγκο των «πράσινων» και μέχρι πρόσφατα ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

Στην αναμέτρηση της Δευτέρας κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, δεν ήταν στον πάγκο ο Γιάννης Χατζηνικολάου και η επίσημη ενημέρωση ήταν ότι είχε ίωση.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Πανθρακικός, αποδεχόμενη το αίτημα του Γιάννη Χατζηνικολάου για την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία, εξαιτίας σοβαρών προσωπικών λόγων, ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας μαζί του και τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα.

Ο 51χρονος προπονητής προέβη στην ακόλουθη δήλωση μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου:

«Για σοβαρούς προσωπικούς λόγους, οι οποίοι δεν είναι δυνατόν να ξεπεραστούν και καθιστούν απολύτως αναγκαίo να βρίσκομαι δίπλα στην οικογένειά μου, ζήτησα από τη διοίκηση της ομάδας να αποχωρήσω από την τεχνική ηγεσία. Λυπάμαι που το έργο μου δε γίνεται να ολοκληρωθεί και εύχομαι ο Πανθρακικός να επανέλθει στις επιτυχίες που του αρμόζουν. Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές και όλο το προσωπικό της ομάδας για την άριστη συνεργασία που είχαμε καθώς και ιδιαίτερα τη διοίκηση τόσο για την άψογη συνεργασία μας όσο και για την κατανόηση που έδειξε, αποδεχόμενη το αίτημά μου».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top