Η αστυνομία…νόμιζε (!) πως έχει ενημερώσει τον Ηρακλή

Κατόπιν δυναμικής παρέμβασης του Μάκη Σαρλή, η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο θα γίνει τελικά την ερχόμενη Τρίτη (15/3)

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ρεσιτάλ γκάφας από την αστυνομία σήμερα (11/3) σ’ ότι θέμα αφορά τον Ηρακλή. Στο πλαίσιο αυτό, μετά την ανακοίνωση της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, περί απαγόρευσης μετακίνησης των οπαδών του Ημίθεου για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό (!) ενώ η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου αγωνίζεται εντός έδρας με την Βέροια, λίγες ώρες μετά ένα φαξ που η αστυνομική διεύθυνση Αττικής…νόμιζε ότι έστειλε στα γραφεία της ΠΑΕ στη Μίκρα και αφορούσε την ημέρα της σύσκεψης των μέτρων τάξης για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, λίγο έλειψε να αποτελέσει αιτία για να παρθού πρώτη φορά μέτρα, χωρίς την παρουσία “κυανόλευκων” παραγόντων! Και αυτό, διότι η ημερομηνία της σύσκεψης ήταν προγραμματισμένη για σήμερα (11/3).

Όταν όλα τα παραπάνω έγιναν γνωστά, ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ, Μάκης Σαρλής, επικοινώνησε με τους υπεύθυνους και τόνισε: “Δεν είχαμε καμιά ενημέρωση γι’ αυτή τη σύσκεψη και εμείς πάμε όπου χρειαστεί. Έτσι θέλουμε να συμμετέχουμε και σε αυτή ως οφείλουμε” τόνισε χαρακτηριστικά.

Τι είχε συμβεί; Η αστυνομία νόμιζε πως…έστειλε το φαξ, όμως αυτό δεν έφτασε τελικά ποτέ στα γραφεία της ΠΑΕ. Από την πλευρά τους, δεν επιβεβαίωσαν εάν το χαρτί πήγε στα χέρια των ανθρώπων του Ημίθεου και έτσι δημιουργήθηκε το όλο θέμα. Τελικά κατόπιν νέας παρέμβασης του Μάκη Σαρλή, η σύσκεψη του αγώνα της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (15/3).

Σχετικά Άρθρα

Αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα για τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή

Ποδόσφαιρο

Ν. Παπαδόπουλος: “Εγώ είμαι εδώ για τον Ηρακλή, εφόσον…” (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top