Μόνο ο Ηρακλής θα σου πει τι εστί αδικία…

Η… επιλεκτική πρωτοβουλία για συνάντηση του Σταύρου Κοντονή με τις τέσσερις ΠΑΕ και η μοναδική του ελπίδα για να ενημερωθεί για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Διαβάζω με ενδιαφέρον σε διάφορες αθλητικές ιστοσελίδες την πρωτοβουλία του Σταύρου Κοντονή να καλέσει σε συνάντηση τους ιδιοκτήτες τεσσάρων ΠΑΕ (Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ), προκειμένου να συζητήσουν με σκοπό να βρεθεί λύση για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αυτό, την ημέρα που έχει προγραμματιστεί ούτως ή άλλως συνάντηση στα γραφεία της Σούπερ Λίγκας μεταξύ των μεγαλομετόχων των ΠΑΕ.

Προφανώς και ο Υφυπουργός Αθλητισμού γνωρίζει πολύ καλά μαθηματικά, καθώς οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας είναι 16 και όχι 4, σωστά;

Τι προσπαθεί να δείξει με αυτή του την κίνηση; Ότι αυτοί οι τέσσερις κάνουν κουμάντο στο ελληνικό ποδόσφαιρο ή μήπως πιστεύει πως ό,τι αποφασίσουν μεταξύ τους και με την παρουσία του ίδιου, θα πρέπει μετά αυτό να το ακολουθήσουν και να συμβαδίσουν μαζί τους οι υπόλοιπες ΠΑΕ;

Είναι μεγάλη προσβολή αυτή του η πρωτοβουλία. Η Σούπερ Λίγκα, για όσους γνωρίζουν μαθηματικά, αποτελείται από 16 ομάδες. Μία από αυτές, κύριε Κοντονή είναι και η μοναδική που μπορεί να σας βοηθήσει πάρα, μα πάρα πολύ, προκειμένου να ενημερωθείτε για το τι εστί αδικία και το πώς μπορείτε να βρείτε λύσεις.

Η ΠΑΕ Ηρακλής, κύριε Κοντονή, είναι η πιο έμπειρη, η πιο μπαρουτοκαπνισμένη, αυτή που μπορεί να σας κάνει σεμινάρια για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αυτή που υπέστη το μεγαλύτερο σκάνδαλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς με παράνομη αλλαγή άρθρου μετέτρεψαν το πρόστιμο σε δυσφήμιση του αθλήματος και υποβιβασμό.

Ξέρετε ποιοι το έκαναν αυτό κύριε Κοντονή; Αυτοί που σήμερα θέλουν να σας κάνουν προτάσεις για την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τον Ηρακλή ρωτήστε και θα μάθετε πολλά, πάρα πολλά. Τον Ηρακλή και τον κόσμο του που έχει την αδικία στο πετσί του, μαζί με όλα όσα ακολούθησαν.

Θα τα μάθετε και θα τα μάθετε όλα. Για το 15-1, για το ποιος αδικήθηκε, ποιος ευνοήθηκε, για τα σκάνδαλα, για τους διαλόγους, για τις αλλαγές άρθρων, για τον κατηγορούμενο πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας, για όλα, όλα.

Δεν χρειάζεται να κάνετε συναντήσεις επί συναντήσεων. Αν ψάχνετε να μάθετε τι εστί αδικία και πώς μπορεί να βρεθεί λύση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ρωτήστε τον Ηρακλή.

Γιατί ο Ηρακλής ήταν και θα είναι μόνος του και θα κάνει τις δικές του προτάσεις για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Ηρακλής ξέρει…

Υ.Γ. Το πρώτο βήμα που θα κάνει υπερήφανο τον κόσμο του Ηρακλή (άδειασμα Μποροβήλου) έγινε, αναμένουμε και τα υπόλοιπα…

 

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top