Ο Καραμπετάκης στην Τούμπα για… Ολυμπιακό

Ο συνεργάτης του Νίκου Παπαδόπουλου βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου της Τούμπας για να παρακολουθήσει από κοντά τον προσεχή αντίπαλο του Ηρακλή.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Ηρακλής επικεντρώνεται στο παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στον Ολυμπιακό και όπως πριν από κάθε επίσημο αγώνα της ομάδας, το τελευταίο διάστημα, ο στενός συνεργάτης και βοηθός του Νίκου Παπαδόπουλου, Νίκος Καραμπετάκης, έχει επωμιστεί την «ακτινογράφιση» του αντιπάλου.

Ιδίως έπειτα από την ολοκλήρωση συνεργασίας με τον Θωμά Μεταξά που είχε τον ρόλο του scout στον Ηρακλή, ο Καραμπετάκης συγκεντρώνει τα απαραίτητα στοιχεία του εκάστοτε αντιπάλου, προς ανάλυση και συμπεράσματα στον Νίκο Παπαδόπουλο.

Η συγκυρία του γεγονότος πως χθες ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε στην Θεσσαλονίκη, έδωσε την ευκαιρία στον Νίκο Καραμπετάκη να βρεθεί στην Τούμπα και να παρακολουθήσει από κοντά τον προσεχή αντίπαλο του Ηρακλή στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Συγκέντρωσε αρκετά στοιχεία που θα μεταφέρει στον Νίκο Παπαδόπουλο, αν και ο Ολυμπιακός συνηθίζει να διαφοροποιεί τα πρόσωπα που αγωνίζονται σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Πηγή: Metrosport

Σχετικά Άρθρα

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

“Πλημμύρισε” με ευχές για επιστροφή στον Ηρακλή ο λογαριασμός του Βέλλιου…

Ποδόσφαιρο

Η λύση είναι μία: Διάλογος σε θεσμικό επίπεδο, τώρα!!!

Ποδόσφαιρο

Back to Top