«Ελπίζουμε σε συνεργασία με τον Ηρακλή»

Ο πρόεδρος του Ηρακλή Νεροκούρου μίλησε στην εκπομπή «Ώρα για Μπλε» και αναφέρθηκε στις επαφές που είχε με τον Σάββα Κωφίδη.

Αρχικά ο Στέλιος Μιχαϊλάκης τόνισε:

«Είμαι στην άλλη άκρη της Ελλάδας, έχω πορρωθεί με τον Ηρακλή και θαυμάζω τα παιδιά για την προσπάθεια τους. Η ομάδα χρειαζεται κριτική αλλά με καλή πρόθεση. Ο Ηρακλής είναι μια ολόκληρη ιστορία. Ο κόσμος πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα γιατί αξίζει τον κόπο».

Για την παρουσία του Σάββα Κωφίδη στα Χανιά είπε:

«Κάναμε μια βράβευση στον Σάββα Κωφίδη, ήταν το λιγλότερο που μπορούσαμε να κάνουμε. Τον ξεναγήσαμε στις εγκαταστάσεις μας και στοχεύουμε σε μια καλή συνεργασία. Θα έχουμε και άλλα ραντεβού με τον Σάββα Κωφίδη, θέλουμε να έχουμε μια συνεργασία αλλά αυτό θα κριθεί απο την πλευρά του Ηρακλή. Μακάρι να προκύψει κάτι καλό απο αυτές τις επαφές. Η ομάδα μάς είναι κοντά στα Χανιά, περίπου τρία χιλιόμετρα απο το κέντρο και έχει ιστορία πενήντα χρόνων».

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Ηρακλή Νεροκούρου, είπε

«Όταν είχε έρθει ο Ηρακλής να παίξει με τον Α.Ο Χανιά είχαμε κάνει μια βράβευση και είχα πει στους ανθρώπους της αποστολής «δεν πιστεύω ότι η ομάδα δεν θα μπορέσει να ανέβει στη Superleague». Για όλους μας ήταν παράξενο να βλέπουμε τον Ηρακλή σε κάποια μικρότερη κατηγορία».

 

Σχετικά Άρθρα

Άκρας: «Ενθαρρυντικά τα πρώτα μηνύματα από την Ακαδημία» (audio)

Ποδόσφαιρο

Back to Top