Η κριτική παικτών και προπονητή

Η παρουσία των παικτών του Ηρακλή αλλά και του Νίκου Παπαδόπουλου στο παιχνίδι του Περιστερίου με τον Ατρόμητο.

Σε κακή μέρα οι παίκτες του Ηρακλή, χωρίς τα στοιχεία που εμφάνισαν τις προηγούμενες αναμετρήσεις, όπως διάθεση, αποφασιστικότητα, πάθος και συγκέντρωση.

Χουάντερσον 5: Επέστρεψε στο αρχικό σχήμα μετά τον τραυματισμό του και ίσως να έχει επηρεαστεί από την απουσία του. Στη φάση του γκολ θα μπορούσε να γίνει πιο… δραστικός και να κινηθεί ώστε να αποτρέψει τον Λε Ταλέκ από το να σκοράρει.

Μπουκουβάλας 4: Μακριά από τις καλές του φετινές εμφανίσεις. Ο αρχηγός του Ηρακλή αντιμετώπισε πολλά προβλήματα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και στο μαρκάρισμα του Στόιτσεφ.

Σαραμαντάς 5: Προσπάθησε να βοηθήσει την ομάδα του από τα αριστερά, ανεβαίνοντας αρκετές φορές με την επιδίωξη να πλαγιοκοπήσει. Πιέστηκε σημαντικά αμυντικά, καθώς ανέβαινε από την πλευρά του και ο Κυριακίδης.

Καρασαλίδης 5: Αγωνίστηκε ως αμυντικό χαφ στο πρώτο ημίχρονο με ορισμένα λάθη, ενώ στο δεύτερο μέρος έπαιξε ως κεντρικός αμυντικός, μετά και τον τραυματισμό του Μπαρτολίνι.

Ζιαμπάρης 5: Επηρεάστηκε από την γενικότερη εικόνα της ομάδας. Δέχθηκε πίεση , κέρδισε μονομαχίες στο κέντρο της άμυνας, δεν ήταν λίγες οι στιγμές που ειδικά στο δεύτερο μέρος είχε να αντιμετωπίσει παίκτη παραπάνω.

Μπαρτολίνι 3: Έχει ευθύνη στο γκολ του Λε Ταλέκ, καθώς «έχασε» τον αντίπαλο τον στο μαρκάρισμα μετά τη σέντρα του Ματέι. Με κακές τοποθετήσεις και χωρίς συγκέντρωση, τραυματίστηκε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Βέλλιος 5: Με νεύρα στο παιχνίδι του, δέχθηκε κάρτα πολύ νωρίς στο παιχνίδι. Έκοψε αρκετά όπως κάθε φορά στα στημένα, δεν τροφοδοτήθηκε και κατάφερε να γίνει δημιουργικός και απειλητικός.

Μοντέιρο 5: Αν εξαιρεθεί ένα σουτ που επιχείρησε στο πρώτο ημίχρονο που ήταν αρκετά αξιόλογο και απείλησε την εστία του Ατρόμητου, ο Πορτογάλος δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του. Χωρίς ατομική ενέργεια και δημιουργικότητα στο παιχνίδι του.

Ρομάνο 4: Αγωνίστηκε ως δεκάρι στο πρώτο ημίχρονο χωρίς να μπορέσει να δημιουργήσει, ενώ στο δεύτερο μέρος… μπερδεύτηκε ακόμα περισσότερο στο να συνεργαστεί με τον Λεοζίνιο, καθώς κλήθηκε να βοηθήσει και ανασταλτικά λόγω της έλλειψης κλασικού αμυντικού χαφ.

Κυριακίδης 5: Έπαιξε εκ νέου ως αμυντικό χαφ δίπλα στον Καρασαλίδη, δέχθηκε σημαντική πίεση έχοντας και αντιπάλους σε καλή μέρα. Εμφανής η κούραση στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς δεν είχε ανάλογα στηρίγματα, από τη στιγμή που ο Καρασαλίδης μετατοπίστηκε στο κέντρο της άμυνας.

Λεοζίνιο 3: Το χειρότερο του παιχνίδι με τη φανέλα του Ηρακλή. Χωρίς νεύρο, δημιουργία και διάθεση, ο Βραζιλιάνος έβγαλε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο δίχως να «φτιάξει» έστω και μία επικίνδυνη κατάσταση στην άμυνα του Ατρόμητου.

Μπουλούτ 3: Μπήκε ως αναγκαστική αλλαγή στη θέση του τραυματία Μπαρτολίνι. Κάθε φορά που έπαιρνε τη μπάλα ήταν εκτεθειμένος ως οφσάιντ και γενικά βρέθηκε και αυτός σε άσχημη μέρα.

Ζαμπάζης 4: Πέρασε ως αλλαγή κυρίως για να βοηθήσει τον Κυριακίδη στο χώρο του κέντρου. Δεν κατάφερε να… κάνει παιχνίδι και περιορίστηκε στη μεταβίβαση της μπάλας σε κοντινούς χώρους και συμπαίκτες.

Τσιλιανίδης 4: Χωρίς τρεξίματα και αποφασιστικότητα για να δώσει ζωντάνια στην ομάδα του ως η τρίτη αλλαγή του Νίκου Παπαδόπουλου. Με λάθη στις μεταβιβάσεις.

Νίκος Παπαδόπουλος 5: Δεν του βγήκε η απόφαση να τοποθετήσει στην τετράδα μπροστά τους Λεοζίνιο, Ρομάνο, Μοντέιρο και Βέλλιο. Η παρουσία ειδικά των Ρομάνο και Λεοζίνιο στο αρχικό σχήμα αποδείχθηκε πως μπέρδεψε την ομάδα, ενώ λόγω και της μετατόπισης του Καρασαλίδη στην άμυνα, ο Ηρακλής «ξέμεινε» από αμυντικό χαφ. Δεν προσέφεραν οι αλλαγές.

Σχετικά Άρθρα

“Προβολή” του γηπέδου στους Χορτατζήδες “γέμισε” τα social media (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top