“Κρατάμε την αντίδραση…” (audio)

Ο Αριστοτέλης Καρασαλίδης στον Sport24Radio για την χθεσινή (20/2) αναμέτρηση με την ΑΕΚ αλλά και για την συνέχεια του πρωταθλήματος

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Αριστοτέλης Καρασαλίδης συνεχίζει τις πολύ καλές εμφανίσεις του στον χώρο της μεσαίας γραμμής του Ηρακλή και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Νίκου Παπαδόπουλου. Για το χθεσινό (20/2) παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, μιλώντας στον Sport24Radio, τόνισε ότι η ισοπαλία δεν ήταν ένα αποτέλεσμα που ικανοποίησε τους παίκτες, γι’ αυτό και το μόνο που κρατάνε είναι η αντίδραση που έβγαλε η ομάδα με το γκολ του Νίκου Ζιαμπάρη.

“Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, αλλά από την αντίδρασή μας. Από το ότι δεχθήκαμε γκολ, και αντιδράσαμε. Το γκολ που δεχθήκαμε ήταν κόντρα στην ροή, επειδή πατούσαμε εμείς καλύτερα, αλλά μένουμε στην αντίδραση. Το 1-1 εννοείται ότι δεν μας ικανοποιεί” τόνισε αρχικά ο αμυντικός μέσος του Ηρακλή και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος πρόσθεσε: “Χάσαμε εύκολα βαθμούς σε παιχνίδια που δεν έπρεπε και κάναμε το έργο μας πιο δύσκολο. Στο ποδόσφαιρο όμως όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες πάντα μπορείς να ελπίζεις. Στόχος μας είναι από παιχνίδι σε παιχνίδι να ανεβαίνουμε βαθμολογικά”.

Τέλος, υπογράμμισε ότι: “Ο αγωνιστικός χώρος στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, δεν βοήθησε τις δύο ομάδες να παίξουν ποδόσφαιρο. Το παιχνίδι πήγε σε κάποια στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν και γι΄ αυτό πιστεύω ότι αξίζαμε τη νίκη. Έχουμε δείξει ότι στα δύσκολα μπορούμε να αντεπεξέλθουμε και θέλουμε σε όλα τα παιχνίδια να πάρουμε ότι καλύτερο αξίζουμε και μπορούμε στον αγωνιστικό χώρο”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top