Ασημένια η Τερζάκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα!

Εξαιρετική η Γεωργία Τερζάκη, κέρδισε ένα ακόμα πανελλήνιο μετάλλιο για την ομάδα του Ηρακλή, πετυχαίνοντας νέο ατομικό ρεκόρ στα 60μ. με εμπόδια.

Άλλα αθλήματα

Η πρωταθλήτρια του Πλούταρχου Σαρασλανίδη πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες της κούρσες, κερδίζοντας στο νήμα το ασημένιο μετάλλιο, στο 30ό πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου και διατήρησε τον περσινό της τίτλο στην ίδια διοργάνωση.

Σε έναν αγώνα όπου πραγματοποιήθηκαν μόνο τελικές σειρές, η Τερζάκη αν και 18 χρονών, ανέβηκε στο βάθρο των γυναικών δίνοντας ξανά το δυναμικό παρόν στο αγώνισμα. Η εμποδίστρια μίλησε για την επιτυχία της καθώς και τη θετική επίδραση του ανταγωνισμού στην απόδοση της.

«Νιώθω πάρα πολύ καλά, ήταν κάτι που ήθελα πολύ και το κατάφερα. Είμαι πολύ ευχαριστημένη καθώς ο στόχος μου ήταν η διατήρηση των κεκτημένων και γιατί όχι και κάτι καλύτερο. Διατήρησα την 2η θέση μου καθώς έκανα και κάτι καλύτερο, δηλαδή ατομικό ρεκόρ(από 8.96 σε 8.80).

Όσο για τον συναγωνισμό λειτουργεί πάντα πολύ θετικά σε εμένα, γιατί είμαι ανταγωνιστικός χαρακτήρας. Ήμασταν αρκετές αθλήτριες που είχαμε σχετικά ίδιες επιδόσεις, ο ανταγωνισμός λειτούργησε και το αποτέλεσμα στέφτηκε με επιτυχία!

Τώρα πάλι τα κεφάλια μέσα και προετοιμασία για τον ανοιχτό στίβο που είναι ο βασικός στόχος της χρονιάς».

Πηγή: www.iraklis-stivos.com

Back to Top