“Έντονα τα συναισθήματα”

Οι δηλώσεις του Κοσμά Τσιλιανίδη στο “Sport24 Radio 103,3″…

Έντονα είναι τα συναισθήματα μετά το διπλό του ΗΡΑΚΛΗ στην Τούμπα σύμφωνα με τις δηλώσεις του Κοσμά Τσιλιανίδη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το χειροκρότημα των φιλάθλων του ΠΑΟΚ: “Είναι πολύ ιδιαίτερο. Όποιος μπορεί να δει ποδόσφαιρο μπορεί να καταλάβει πόσο μεγάλη προσπάθεια κάναμε μέσα στο γήπεδο για να τα καταφέρουμε. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ το κατάλαβαν. Η σημασία του “διπλού” ήταν μεγάλη”.

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: “Είμαστε επαγγελματίες. Κάναμε αυτό που κάνουμε πάντα, ήμασταν προετοιμασμένοι. Τα συναισθήματα ήταν πολύ έντονα στη διάρκεια του αγώνα σα να παίζαμε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ”.

Για τη σημασία του “διπλού”: “Είναι πολύ η σημαντική η νίκη για εμάς και τον κόσμο μας. Επίσης, είναι πολύ σημαντική βαθμολογικά αλλά πιστεύω πως δώσαμε χαρά στους φιλάθλους μας. Τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το ματς με την ΑΕΚ”.

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: “Τα περισσότερα παιδιά είμαστε μικροί σε ηλικία. Θα δουλέψουμε πολύ στον αγωνιστικό χώρο, θα συγκεντρωθούμε και θα πάμε να πάρουμε τη νίκη με την ΑΕΚ”.

Για την προετοιμασία ενόψει ΠΑΟΚ: “Είχαμε προετοιμαστεί πολύ καλά τακτικά. Παίξαμε πολύ καλά αμυντικά, στο δεύτερο μέρος ανεβήκαμε περισσότερο και όταν ο ΠΑΟΚ μας πίεσε αντιδράσαμε σωστά. Ο προπονητής μας προετοίμασε πολύ καλά για ν” ανταποκριθούμε σε αυτό το παιχνίδι”.

Οι δηλώσεις έγιναν στον ραδιοφωνικό σταθμό “Sport24 Radio 103,3”.

Σχετικά Άρθρα

“Προβολή” του γηπέδου στους Χορτατζήδες “γέμισε” τα social media (pic)

Ποδόσφαιρο

Ο στόχος για γήπεδο στους Χορτατζήδες και η επίσημη παρουσίαση

Ποδόσφαιρο

Back to Top