“Σημαντικό για τον Ηρακλή, σημαντικό και για μένα”

Ο Λεοζίνιο έκανε ντεμπούτο, μίλησε για την καινούργια εμπειρία αλλά και για το επόμενο παιχνίδι

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Το ντεμπούτο με την κυανόλευκη φανέλα του Ηρακλή έκανε στο σημερινό (7/2) παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα, ο Λεοζίνιο και αμέσως μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για τη νέα εμπειρία της καριέρας του.

“Είναι σημαντικό το ότι καταφέραμε και κερδίσαμε. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, να μαζέψουμε όσο το δυνατό περισσότερους βαθμούς και να κατακατήσουμε όσο το δυνατόν την υψηλότερη θέση στο πρωτάθλημα” τόνισε αρχικά ενώ για την δική του πρώτη παρουσία είπε: “Η αλήθεια είναι ότι δεν κατάφερα να δείξω πολλά πράγματα γιατί έχω μείνει πίσω και έχω χάσει ρυθμό. Συγκεκριμένα, είχα να αγωνιστώ από τις 23 Δεκεμβρίου. Όσο περνάει ο καιρός πιστεύω ότι θα μπορέσω να βοηθήσω πολύ περισσότερο”.

Για το πως του φάνηκε ο Ηρακλής σαν ομάδα: “Ο Ηρακλής είναι μια ομάδα με τεράστια ιστορία. Ξέρω πολύ καλά που ήρθα και το τι θέλω να προσφέρω. Σήμερα ήμασταν καλοί, αλλά όσο περνάει ο καιρός θα είμαστε όλο και καλύτεροι”.

Τέλος σχετικά με το παιχνίδι που ακολουθεί στην Τούμπα είπε: “Είναι ένα ντέρμπι του οποίου τις ιδιαιτερότητες γιατί έχω αγωνιστεί αρκετά χρόνια στην Ελλάδα. Σίγουρα θα είναι μια δύσκολη αναμέτρηση, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που χρειαζόμαστε. Μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε την ευκαιρία να το αναλύσουμε περισσότερο το επόμενο παιχνίδι”.

Σχετικά Άρθρα

“Προβολή” του γηπέδου στους Χορτατζήδες “γέμισε” τα social media (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top