«Μπορώ να δώσω αυτά που περιμένει ο κόσμος»

Οι πρώτες δηλώσεις του Λεοζίνιο με τα “κυανόλευκα”

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Στο «Metropolis» 95.5 φιλοξενήθηκε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ηρακλή, Λεοζίνιο, ο οποίος μίλησε για τη μετακίνησή του στον Ημίθεο.

Αναλυτικά:

Για το πως του φαίνονται οι πρώτες μέρες στη Θεσσαλονίκη, είπε: «Είναι πολύ ωραία εδώ. Γνωρίζω το μέρος γιατί έπαιζα και το 2008 στον Απόλλων Καλαμαριάς».

 Για το αν τον βοηθάει ο Βέλα Τζούνιορ που είναι πάντα δίπλα του, δήλωσε: «Είναι πάντα δίπλα μου και με βοηθάει πολύ. Όμως και εγώ πλέον μένω πολλά χρόνια εδώ και γνωρίζω τα πράγματα».

Για το πώς του φαίνεται ο Ηρακλής, ανέφερε: «Είναι μια ομάδα που τρέχει πολύ και διεκδικεί όλα τα παιχνίδια. Πρώτη φορά είδα τον Ηρακλή στο χθεσινό παιχνίδι (με ΑΕΚ). Πιστεύω ότι έχουμε καλή ομάδα και μπορούμε να κάνουμε καλή δουλειά».

Για το γεγονός πως όλοι λένε ότι τόσο καιρό από τον Ηρακλή λείπει ένα «δεκάρι» και περιμένουν από αυτόν να παίζει αυτόν τον ρόλο: «Εγώ αγωνίζομαι σε αυτήν τη θέση, κάνω προπόνηση κάθε μέρα και είμαι καλά. Περιμένω μόνο να πάρω ρυθμό τώρα γιατί το τελευταίο μου παιχνίδι ήταν ένα μήνα πριν. Είμαι καλά και μπορώ να δώσω ότι περιμένει από εμένα να δει ο κόσμος».

 Για το γεγονός πως έλεγε στον Θαλή Θεοδωρίδη τον προπονητή της Καλλονής, ότι θέλει πολύ να έρθει να παίξει στον Ηρακλή και στη Θεσσαλονίκη: «Μου αρέσει πάρα πολύ η πόλη και ακόμα και όταν αγωνιζόμουν στην Καλλονή, στον ελεύθερο μου χρόνο ερχόμουν στη Θεσσαλονίκη».

Για το αν αληθεύει το γεγονός πως προσαρμόζεται εύκολα, είπε: «Είμαι πολλά χρόνια στην Ελλάδα και είναι εύκολο για εμένα να προσαρμοστώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ.»

 Για το αν μίλησε με τον Νίκο Παπαδόπουλο, δήλωσε: «Ναι μιλήσαμε, γιατί έτσι κι αλλιώς κάνω προπόνηση κάθε μέρα».

Για το αν υπάρχει πιθανότητα να παίξει την Κυριακή κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, είπε: «Εγώ είμαι έτοιμος να παίξω. Απλά πρέπει να βρω ρυθμό γιατί το τελευταίο μου παιχνίδι ήταν ένα μήνα πριν.»

Σχετικά με το ποιον αριθμό θα έχει στη φανέλα του, ανέφερε: «Θα αγωνίζομαι με το 85. Στην Καλλονή είχα το 10.»

Σχετικά Άρθρα

“Προβολή” του γηπέδου στους Χορτατζήδες “γέμισε” τα social media (pic)

Ποδόσφαιρο

Ο στόχος για γήπεδο στους Χορτατζήδες και η επίσημη παρουσίαση

Ποδόσφαιρο

Back to Top