Υπέρβαση βάσει αγοραστικής αξίας των ποδοσφαιριστών

Μπορεί η πορεία του Ηρακλή στο φετινό πρωτάθλημα να μην ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του κόσμου του, αλλά βάσει μιας άλλης οπτικής, είναι κάτι περισσότερο από ικανοποιητική.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Αυτό προκύπτει από την ενδιαφέρουσα έρευνα που παρουσιάζει το Sport24…

Σύμφωνα με το αποτέλεσμα αυτής της έρευνας ο Ηρακλής βρίσκεται έξι θέσεις παραπάνω από τη θέση στην οποία θα έπρεπε να βρίσκεται βάσει της αγοραστικής αξίας των ποδοσφαιριστών του (όπως αυτή εκτιμάται από διάφορες σχετικές ιστοσελίδες).

Η μόνη ομάδα με καλύτερη επίδοση από τον Ηρακλή είναι ο Πανιώνιος, ο οποίος με τα χρήματα που δαπάνησε θα έπρεπε να βρίσκεται στην 13η θέση ενώ αγωνιστικά καταλαμβάνει την 6η.

Θετικό πρόσημο στον συγκεκριμένο τομέα έχουν και οι ΠΑΣ Γιάννινα, ΑΕΚ, Πανθρακικός ενώ αμετάβλητη είναι η θέση για τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Αστέρα και Παναιτωλικό.

Από τις 7 ομάδες με αρνητικό πρόσημο, αυτή η οποία βρίσκεται πιο χαμηλά βάσει της υπολογιζόμενης χρηματικής αξίας των ποδοσφαιριστών της,  είναι ο Ατρόμητος καθώς η ομάδα του Περιστερίου βρίσκεται στην 13η θέση ενώ υπολογίζεται ότι θα έπρεπε να είναι στην 6η.

Σχετικά Άρθρα

“Προβολή” του γηπέδου στους Χορτατζήδες “γέμισε” τα social media (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top