Κοπή βασιλόπιτας βετεράνων (photogallery)

Σε μία πολύ όμορφη και ζεστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Καυτανζόγλειο Στάδιο (στην αίθουσα των βετεράνων Ηρακλή), έγινε η κοπή της βασιλόπιτας των βετεράνων του Ηρακλή.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η χθεσινή εκδήλωση είχε και έντονα συγκινησιακό χαρακτήρα, καθώς ήταν αφιερωμένη σε έναν μεγάλο Ηρακληδέα που «έφυγε» από κοντά μας το 2011, τον πρώην Δήμαρχο Θεσσαλονίκης και πρώην Πρόεδρο του Γ.Σ Ηρακλής και του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, Κωνσταντίνο Κοσμόπουλο. Μάλιστα, η κόρη του εκλιπόντος, φανερά συγκινημένη, απηύθυνε και σύντομο χαιρετισμό στους προσκεκλημένους.

Σε μία κατάμεστη αίθουσα, το «παρών» έδωσαν πολλά από τα «ιερά τέρατα» του παρελθόντος, που έγραψαν «χρυσές σελίδες» με τη φανέλα του ΗΜΙΘΕΟΥ!

Οι παλιοί άσοι των γηπέδων, είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν ένδοξες στιγμές, ενώ φυσικά στις συζητήσεις τους ήταν και η πορεία της τωρινής ομάδας.

Πέραν των βετεράνων του Ηρακλή, παρόντες στην κοπή της πίτας ήταν η πρώην Ολυμπιονίκης αθλήτρια του Ηρακλή, Τασούλα Κελεσίδου, γνωστές προσωπικότητες της πολιτικής, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, του Αθλητισμού (Γιάννης Βένος, Γιώργος Μπαλογιάννης κ.α) και πλήθος προσκεκλημένων.

Την ΠΑΕ Ηρακλής εκπροσώπησαν ο Υπεύθυνος Marketing, Νίκος Γραμμένος, ο Υπεύθυνος Τύπου και Επικοινωνίας, Γιάννης Ρουμελιώτης, καθώς επίσης και η κυρία Εύα Γαλανοπούλου.

Τυχεροί της σημερινής βραδιάς ήταν ο Κώστας Ηλιάδης, ο Γιάννης Δαλαμπίρας, ο Χρήστος Ζήφκας και ο Λευτέρης Βασιλειάδης, οι οποίοι εκτός των δώρων που θα παραλάβουν, δέχτηκαν και τα «πειράγματα» των παλιών συναθλητών τους!

Να σημειωθεί ότι τη στιγμή που ο Πρόεδρος των Βετεράνων του Ηρακλή, Κώστας Αϊδινίου έκοβε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα, όλοι οι παρευρισκόμενοι ευχήθηκαν υγεία, ευτυχία, αγάπη, και για την ομάδα μας, να έχει πολλές νίκες και επιτυχίες!

Σχετικά Άρθρα

Back to Top