Η κριτική παικτών και προπονητή

Η παρουσία των παικτών του Ηρακλή αλλά και του Νίκου Παπαδόπουλου στο παιχνίδι της Ξάνθης.

Περνίς 3: Η επιστροφή του στο αρχικό σχήμα στιγματίστηκε από το τραγικό του λάθος στο πρώτο γκολ του Νιέτο στο τρίτο λεπτό της αναμέτρησης. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν γενικά τρακαρισμένος και με πολλά λάθη, στο δεύτερο βελτιώθηκε.

Μπαρτολίνι 3: Έχει ευθύνη στη φάση του δεύτερου γκολ καθώς δεν κατάφερε να εμποδίσει τον Νιέτο ο οποίος σκόραρε. Σε κακή μέρα ο Αργεντίνος, εμφανώς κουρασμένος.

Μπουκουβάλας 3: Αντιμετώπισε προβλήματα στο μαρκάρισμα του Νιέτο κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, κάτι που φάνηκε και στη φάση του πρώτου γκολ. Προσπάθησε στο δεύτερο ημίχρονο με ορισμένες κούρσες από τα δεξιά.

Σαραμαντάς 4: Δυσκολεύτηκε με το μαρκάρισμα του Σολτάνι, κάτι που δεν του επέτρεψε να βγει συχνά ψηλά. Μέτριο παιχνίδι, παρασυρόμενος από τη γενικότερη εικόνα του Ηρακλή.

Καρασαλίδης 3: Ευθύνεται επίσης, όπως ο Μπαρτολίνι, στη φάση του δεύτερου γκολ καθώς «έχασε» τον Νιέτο. Αντιμετώπισε προβλήματα όσον αφορά την αμυντική λειτουργία.

Ιντζόγλου 3: Περιορίστηκε σε ανασταλτικό ρόλο, δεν κατάφερε να προσφέρει στην κυκλοφορία της μπάλας. Χωρίς ουσία στο παιχνίδι του.

Πουρτουλίδης 5: Ήταν φιλότιμος κατά τη διάρκεια του αγώνα, προσπάθησε και όσες αξιόλογες επιθέσεις υπήρχαν, ξεκινούσαν από τα πόδια του. Δεν μπόρεσε να βοηθήσει σε μεγαλύτερο βαθμό πέραν από ορισμένες μπαλιές.

Τσιλιανίδης 3: Αν εξαιρεθεί μία κάθετη πάσα στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου στον Βέλλιο που απείλησε με σουτ, κατά τα άλλα ο νεαρός μέσος του Ηρακλή δεν μπόρεσε να προσφέρει. Λάθη στις πάσες, χωρίς δημιουργικότητα.

Πασάς 3: Επανήλθε στην ενδεκάδα του Ηρακλή χωρίς όμως να δικαιώσει τον προπονητή του. Χωρίς θετική ενέργεια, αποτέλεσε τον πρώτο παίκτη που αντικαταστάθηκε.

Βέλλιος 5: Ανασταλτικά βοήθησε αρκετά όσον αφορά τις στημένες φάσεις, ενώ στην επίθεση δεν τροφοδοτήθηκε ιδιαίτερα. Έπαιζε κυρίως με πλάτη, κάτι που δεν έφερε κάτι θετικό, ενώ είχε μία καλή ευκαιρία στο δεύτερο μέρος.

Μπουλούτ 4: Το… γνωστό παιχνίδι του Αυστραλού επιθετικού. Με τρεξίματα και ορισμένες ενέργειες από τα δεξιά, χωρίς ωστόσο να δώσει το κάτι παραπάνω μεσοεπιθετικά.

Κυριακίδης 4: Είχε μία καλή ευκαιρία με το μπήκε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο. Κατά τα άλλα δεν διακρίθηκε, με αρκετές να είναι οι στιγμές που έβγαινε μπροστά σε αντεπιθέσεις χωρίς να δημιουργεί κάτι θετικό.

Λουκίνας 3: Μπήκε ως αλλαγή μετά το 2-0 για να δώσει επιθετικότητα στην ομάδα, αλλά αυτή δεν ήρθε… ποτέ. Δεν έφτασε συχνά η μπάλα σε αυτόν, χωρίς μεγάλη κινητικότητα.

Ζαμπάζης 5: Προσπάθησε να βοηθήσει τον Πουρτουλίδη όσον αφορά την δημιουργικότητα και το κουβάλημα της μπάλας. Είχε μία θετική ατομική ενέργεια, ενώ αναγκάστηκε να γυρίσει να βοηθήσει και ανασταλτικά.

Νίκος Παπαδόπουλος 5: Προσπάθησε εκ νέου με όσα «όπλα» είχε στη διάθεση του να παρατάξει μία ομάδα που θα διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Το γκολ από τα… αποδυτήρια διαφοροποίησε νωρίς τα δεδομένα, με τις αλλαγές πάντως να μην προσφέρουν πολλά. Ξεκούρασε τον Ζιαμπάρη, ενώ η επιλογή του Περνίς δεν τον δικαίωσε εκ του αποτελέσματος.

Σχετικά Άρθρα

“Προβολή” του γηπέδου στους Χορτατζήδες “γέμισε” τα social media (pic)

Ποδόσφαιρο

Ο στόχος για γήπεδο στους Χορτατζήδες και η επίσημη παρουσίαση

Ποδόσφαιρο

Back to Top