Έφτυσαν παίκτη και διαιτητή στο Άρης-ΠΑΟΚ!

Μεγάλη ένταση και τρεις διακοπές περιελάμβανε το… μενού του παιχνιδιού ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ για την 14η αγωνιστική της Volleyleague.

Βόλει, Διάφορα

Στην αρχή του δεύτερου σετ είχαμε την πρώτη (ολιγόλεπτη) διακοπή, καθώς όταν ο Κουρνέτας δέχτηκε νερά από την εξέδρα και έγιναν συστάσεις από τα μεγάφωνα για εκκένωση του γηπέδου.

Μετά το 16-12 έγινε η δεύτερη διακοπή καθώς ο Χιμένεθ υποστήριξε πως την ώρα που πήγε να κάνει σέρβις κάποιος τον έφτυσε από την εξέδρα και στην συνέχεια ο ΠΑΟΚ αποσύρθηκε στα αποδυτήρια σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Ο κόσμος μεταφέρθηκε  στην κεντρική θύρα του γηπέδου προκειμένου να μην υπάρχει πρόβλημα στα σέρβις που εκτελούσε ο ΠΑΟΚ με το δεύτερο σετ να ολοκληρώνεται με την ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη να κάνει το 2-0.

Ωστόσο φαίνεται πως τα πνεύματα συνέχισαν να είναι οξυμένα, καθώς ακολούθησε νέα ένταση με φίλους του Άρη να φτύνουν τον διαιτητή Δεληκωστίδη, ο οποίος διέταξε την ολκή εκκένωση του γηπέδου.

Μετά από ένα περίπου τέταρτο οι δύο ομάδες επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς οπαδούς στις εξέδρες και το παιχνίδι συνεχίστηκε.

Πηγή: www.soccerplus.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to Top