Ο Λουκίνας έχει και πάλι…hands on gun

Ο “Λούκι Λουκ” παίρνει ξανά φανέλα βασικού κι είναι έτοιμος να…πυροβολήσει πιο γρήγορα και από την σκιά του

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Πέρσι ήταν η αποκάλυψη της χρονιάς σημειώνοντας δεκαπέντε γκολ σε 29 συμμετοχές, ερχόμενος μάλιστα από τον πάγκο στη σκιά του Εμάνουελ Περόνε.

Ήταν μαγική η περίοδος 2014-15 για τον Γιάννη Λουκίνα, ο οποίος όταν του δόθηκε η ευκαιρία στις πρώτες κιόλας αγωνιστικές της Football League, την άρπαξε από τα μαλλιά και εξελίχθηκε σε…κίλερ, γεγονός που του έδωσε και ένα νέο συμβόλαιο με τον Ηρακλή.

Φέτος τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν το ίδιο καλά για τον ίδιο, καθώς ο Βέλλιος ήταν αυτός που ξεκίνησε να φορτώνει τα αντίπαλα δίχτυα με γκολ, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να μην το δοθούν οι ευκαιρίες που ενδεχομένως να του αναλογούσαν.

Συγκεκριμένα, στα μέχρι τώρα παιχνίδια του πρωταθλήματος, ο “Λούκι Λουκ” έχει οκτώ συμμετοχές (ήτοι 177 λεπτά) από τις οποίες στις εφτά μπήκε ως αλλαγή, ενώ μόνο σε μία (κόντρα στην Ξάνθη), ξεκίνησε ως βασικός.

Την Δευτέρα (25/1) όπως όλα δείχνουν ο Γιάννης Λουκίνας θα έχει την δεύτερη συμμετοχή του ως βασικός και είναι έτοιμος να πάρει το όπλο του και να πυροβολήσει και πάλι τα αντίπαλα δίχτυα και εν’ προκειμένω του Πλατανιά.

Ευχή όλων να τα καταφέρει…

Σχετικά Άρθρα

Δόβελος: “Άνοδος σε επαγγελματική κατηγορία, για να έρθει επενδυτής”

Ποδόσφαιρο

Καράογλου: “Βρίσκομαι σε επαφές με τον ΓΣ για το ποδόσφαιρο”

Ποδόσφαιρο

“Προβολή” του γηπέδου στους Χορτατζήδες “γέμισε” τα social media (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top