“Να δείξουμε μια διαφορετική εικόνα”

Στην ήττα από τον Φάρο, αλλά και στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Προμηθέα αναφέρθηκε ο καλαθοσφαιριστής του Ηρακλή, Μπάμπης Μουρατίδης

Ηρακλής, Μπάσκετ

Τόσο στην βαριά ήττα που προηγήθηκε από τον Φάρο Κερατσινίου, όσο και στο παιχνίδι που ακολουθεί την 14η αγωνιστική της Α2, κόντρα στον Προμηθέα Πατρών,  αναφέρθηκε ο καλαθοσφαιριστής του Ηρακλή, Μπάμπης Μουρατίδης στις δηλώσεις του.

“Πιστεύω πως η εικόνα μας στο παιχνίδι με τον Φάρο, δεν ήταν αυτή που έπρεπε, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν προσπαθούμε κι ότι δεν δουλεύουμε σκληρά” τόνισε αρχικά ο παίκτης του Ημίθεου και πρόσθεσε: “Όπως και να έχει αφήνουμε πίσω μας αυτό το παιχνίδι και πάμε για τη νίκη σ’ αυτό που ακολουθεί με τον Προμηθέα Πατρών. Σ’ αυτή την αναμέτρηση, θα προσπαθήσουμε να δείξουμε μια διαφορετική εικόνα, καθώς δουλεύουμε πάνω στα λάθη μας, ακόμη και στα νεκρά διαστήματα που παρουσιάζουμε ως ομάδα”.

Και κατέληξε λέγοντας: “Έχουμε ακόμη δύο αγωνιστικές μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου και έχουμε πίστη και εμπιστοσύνη τόσο στους εαυτούς μας, όσο και στον προπονητή ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top