Ουζουνίδης: “Δεν είναι αυτή η εικόνα του Ηρακλή”

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, μίλησε για τη νοοτροπία της ομάδας του, τους στόχους του Πανιωνίου, αλλά και την μεταγραφική ενίσχυση που… έρχετα

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

Αναλυτικά:

«Πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μου. Εχουμε μία δύσκολη σειρά αγώνων και η νίκη ήταν επιτακτική. Ημασταν πολύ καλοί, τρέξαμε, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και δεν επιτρέψαμε στον Ηρακλή να μπει στην περιοχή μας.

Αν συνεχίσουμε έτσι μπορούμε να βλέπουμε με μεγάλη αισιοδοξία τη συνέχεια στο πρωτάθλημα. Εχουμε αδυναμίες και πιστεύω να προσθέσουμε δύο τρεις παίκτες στο ρόστερ για να γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί. Η απόδοση του Ηρακλή δεν έχει σχέση με την εικόνα που έχει στο πρωτάθλημα».

Είπε ακόμα… «Εμείς το έχουμε ξαναπεί έχουμε στόχο να σωθούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και έπειτα να βγάλουμε παίκτες που θα μπορέσουμε να πουλήσουμε για να βελτιώσουμε τα οικονομικά του συλλόγου. Είμαστε σε καλό δρόμο και νομίζω πως πολύ σύντομα αρκετές ομάδες θα ενδιαφερθούν για παίκτες μας. Σίγουρα, η ομάδα δείχνει πως έχει συγκεντρώσει ικανοποιητικούς βαθμούς, τώρα το που θα τερματίσουμε θα το δούμε στην πορεία. Ο,τι καλύτερο έρθει, θα είναι φυσικά αποδεκτό από εμάς».

Σε ό,τι αφορά την ενίσχυση του Πανιωνίου, είπε: «Είμαστε κοντά στην απόκτηση τριών παικτών. Ενας σε κάθε θέση. Θα γεμίσουμε το ρόστερ μας και θα βάλουμε στην ομάδα παίκτες με στοιχεία που μας λείπουνε».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top