Ντροπή, δίχως…τελική!

Ναι ο ΗΡΑΚΛΗΣ χρειάζεται ενίσχυση και άμεσα. Αλλά η απουσία ολοκληρωμένων προσπαθειών συνιστούν αρνητικό ρεκόρ!

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Ηρακλής χρειάζεται μεταγραφική ενίσχυση. Και αυτό δεν είναι κάτι που φαίνεται. Είναι κάτι που…φωνάζει, αν και στη Μίκρα φαίνεται ότι δεν ακούν. Ας το ξαναγράψουμε λοιπόν. Ο Ηρακλής, χρειάζεται ΑΜΕΣΑ παίκτες στη μεσοεπιθετική του γραμμή, εκεί όπου το πρόβλημα, δείχνει άλυτο. Παίκτες που θα μπουν και θα πάρουν με το “καλημέρα” φανέλα βασικού. Ούτε περίοδο προσαρμογής, ούτε εγκλιματισμό, ούτε τίποτα. Αυτό είναι το ένα δεδομένο και βαραίνει αποκλειστικά την διοίκηση, τον πρόεδρο, τα μέλη του ΔΣ, αλλά και τους ανευθυνο-υπεύθυνους που έχουν μαζευτεί στη Μίκρα και παρέχουν δωρεάν συμβουλές χωρίς αντίκρισμα!

Το άλλο δεδομένο, εξίσου σημαντικό, έρχεται από το σημερινό παιχνίδι, μέσω του στατιστικού στοιχείου που καταγράφει…ΜΗΔΕΝ τελικές προσπάθειες σε 90 λεπτά αγώνα. Τούτο εκτός από το ενδεχόμενο να αποτελεί αρνητικό ρεκόρ, όχι μόνο για την ιστορία της ομάδας, αλλά συνολικά για το Ελληνικό ποδόσφαιρο (ίσως μόνο η Εθνική του Αλκέτα στην Αμερική, όταν ο τελευταίος φώναζε να σταματήσουν οι προμενάδες και να γίνει έστω ένα σουτ προς την εστία), είναι κάτι που το επωμίζονται οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στη σημερινή αναμέτρηση και ο προπονητής. Ανεξάρτητα αν δόθηκαν τρία παιχνίδια σε μια εβδομάδα, ανεξάρτητα από το αν υπάρχει κούραση, είναι λάθος να το ρίξουμε στις δικαιολογίες, από την στιγμή που μιλάμε για τον ΗΡΑΚΛΗ.

Δεν είναι δυνατόν, σ’ ένα ολόκληρο 90λεπτο, να μην υπάρχει μια προσωπική ενέργεια, μια ντρίμπλα στο ένας εναντίον ενός, μια κερδισμένη κόντρα, μία διεκδίκηση, μια σωστή πάσα, ένα σουτ, μια ενέργεια παίκτη να πάει πρώτος πάνω στη μπάλα χωρίς να την περιμένει στα πόδια του. Δεν είναι δυνατόν για έναν κόσμο που ταξίδεψε 504χλμ, ώστε να σταθεί και πάλι στο πλευρό του Ηρακλή να μην μπορεί να φωνάξει έστω ένα…”αχχχ” σε μια ολοκληρωμένη φάση. Δεν είναι δυνατόν, νεαροί ποδοσφαιριστές που τους δίνεται η ευκαιρία να παίξουν στην Superleague, να είναι μια ταχύτητα κάτω, από παίκτες πολύ μεγαλύτερους ηλικιακά, με μοναδικό όπλο τους, το πάθος.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Νέα επίσημη σελίδα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή στο Facebook

Ποδόσφαιρο

Back to Top