Η κριτική παικτών και προπονητή

Μονο ο Χουάντερσον διασώθηκε από το σημερινό “κυανόλευκο” ναυάγιο της Νέας Σμύρνης

Η παρουσία των παικτών του Ηρακλή αλλά και του Νίκου Παπαδόπουλου στο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης με τον Πανιώνιο.

Χουάντερσον 6: Είχε δύο εξαιρετικές αποκρούσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα και ήταν σταθερός, δέχθηκε μεγάλη πίεση. Δεν κατάφερε να αντιδράσει στο γκολ, καθώς έμεινε αμαρκάριστος ο Ανσαριφάρντ.

Ζιαμπάρης 5: Πιέστηκε αρκετά και κινήθηκε σε… χαμηλές πτήσεις στο σημερινό παιχνίδι. Το μεγαλύτερο βάρος «έπεσε» στον Μπαρτολίνι αμυντικά, ακολούθησε σε δεύτερο ρόλο. Έχασε τον Μπακασέτα στη φάση του γκολ.

Μπαρτολίνι 5: Προσπάθησε όσο μπορούσε, έχοντας να αντιμετωπίσει έναν ορεξάτο Ανσαριφάρντ αλλά και την κακή μέρα των συμπαικτών του. Πήρε πολλές κεφαλιές, έκοψε αρκετές επιθέσεις αλλά υπέπεσε και σε ορισμένα λάθη λόγω της πίεσης που υπήρξε. Δεν κατάφερε να κόψει την παράλληλη σέντρα του Μπακασέτα στη φάση του γκολ, ενώ ήταν κοντά στην πορεία της μπάλας

Μπουκουβάλας 4: Είχε δύσκολο έργο καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα, έχοντας να αντιμετωπίσει τον Μασούρα αλλά και τον Οικονόμου που ανέβαινε ψηλά. Κάτι που φάνηκε και στη φάση του γκολ, η οποία ξεκίνησε με συνδυασμό από την πλευρά του.

Ιντζόγλου 2: Το χειρότερο του φετινό παιχνίδι με τη φανέλα του Ηρακλή. Κακός σε όλα του και ειδικά στις μεταβιβάσεις, χωρίς καθαρό μυαλό, ο αμυντικός μέσος των κυανόλευκων ανάγκασε τον Νίκο Παπαδόπουλο να τον αντικαταστήσει άμεσα.

Κυριακίδης 3: Αγωνίστηκε μετά από καιρό στη φυσική του θέση ως χαφ, όμως δεν βοήθησε καθόλου την ομάδα του. Άφαντος μεσοεπιθετικά, χωρίς ατομικές ενέργειες και δημιουργία.

Βέλλιος 4: Όσο κι αν ζήτησε μπάλα, όσο κι αν προσπάθησε, δεν κατάφερε να πάρει τελική πάσα και δεν δημιούργησε καμία επικίνδυνη κατάσταση μπροστά στην εστία του Διούδη.

Ρομάνο 4: Ο Αργεντίνος συνεχίστηκε σε ένα ακόμα συνεχόμενο παιχνίδι βασικός και φάνηκε να μένει από… δυνάμεις. Δεν είχε τρεξίματα, με αρκετά λάθη στις μεταβιβάσεις, σε κακή γενικά μέρα.

Πουρτουλίδης 3: Αρνητική η παρουσία του αρχηγού των κυανόλευκων. Με πολλά λάθη στις πάσες και επιπολαιότητα στο κατέβασμα της μπάλας, δεν κατάφερε να προσφέρει και αντικαταστάθηκε στο 63΄από τον νεαρό Ζαμπάζη.

Σαραμαντάς 6: Είχε δύσκολο έργο απέναντι στον κινητικό Καραμάνο όμως ανταπεξήλθε στο μαρκάρισμα του. Παρά το ότι είχε να αγωνιστεί βασικός πολύ καιρό, προσπάθησε και στάθηκε αξιοπρεπώς. Δεν μπόρεσε να ανέβει ψηλά καθώς είχε καθαρά ανασταλτικό ρόλο.

Πασάς 3: Επέστρεψε στο αρχικό σχήμα μετά την απουσία του στη Βέροια, χωρίς ωστόσο να προσφέρει κάτι θετικό στην ομάδα του. Μακριά από τον καλό του εαυτό, χωρίς κάποια καλή στιγμή.

Τσότρας 4: Αποτέλεσε την πρώτη αλλαγή του Νίκου Παπαδόπουλου. Τρίτη συμμετοχή σε επίσημη αναμέτρηση, ο 19χρονος αγωνίστηκε ως αμυντικό χαφ, με αρκετό άγχος. Τρακαρισμένος και χωρίς σιγουριά στο παιχνίδι του.

Ζαμπάζης 4: Μπήκε ως αλλαγή στη θέση του Πουρτουλίδη στο 63΄, δεν κατάφερε να διαφοροποιήσει κάτι και να δώσει μία ώθηση στην ομάδα. Αναλώθηκε σε κοντινές πάσες.

Λουκίνας 3: Αγωνίστηκε από το 72ο λεπτό δίπλα στον Βέλλιο και δεν κατάφερε να γίνει απειλητικός. Διεκδίκησε ορισμένες βαθιές μπαλιές χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα, ενώ δύσκολα έφτανε η μπάλα προς τον αυτόν.

Νίκος Παπαδόπουλος 4: Χρησιμοποίησε μία… κανονική ενδεκάδα, με παίκτες που παίζουν στις θέσεις τους, καθώς υπήρξαν σημαντικές επιστροφές. Παρόλα αυτά η εικόνα της ομάδας ήταν τραγική και δεν κατάφερε να αλλάξει κάτι με τις αλλαγές που χρησιμοποίησε.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top