«Ανεβασμένος ο Ηρακλής»

«Ανεβασμένος ο Ηρακλής» Οι δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή του Πανιωνίου, Αντώνη Μανίκα, για το παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στον Ηρακλή.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι ένας αγώνας απέναντι σε μια ιστορική ομάδα, βρισκόμαστε μετά από καιρό και εύχομαι να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι»

Για τον φετινό Ηρακλή: «Στη αρχή είχε ένα δύσκολο ξεκίνημα λόγω της αποχής του από την Σούπερ Λιγκ. Νομίζω όμως ότι σταδιακά βρίσκει το ρυθμό του είναι ανεβασμένος και παίζει καλό ποδόσφαιρο».

Για το ποιον υπολογίζει περισσότερο στον Ηρακλή: «Ο Ηρακλής είναι ομάδα συνόλου. Έχει σίγουρα κάποια έμπειρα παιδιά αλλά και οι νεαροί του είναι αξιόλογοι»

Για τον Πανιώνιο: «Είχαμε μια καλή πορεία, ήταν και προϊόν της προηγούμενης σεζόν που ήταν πολύ δύσκολη για μας, αλλά κατορθώσαμε να παλέψουμε μέχρι τελευταία αγωνιστική και να παραμείνουμε στη Σούπερ Λιγκ.

Φέτος ήταν πιο εύκολα τα πράγματα, ελπίζω να συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα. Πρέπει να προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε την ομάδα για να κάνουμε σιγά-σιγά το κάτι παραπάνω. Όμως τέτοιοι στόχοι δεν είναι της στιγμής».

*Οι δηλώσεις έγιναν στο Αθλητικό Metropolis 95.5.

Σχετικά Άρθρα

Παράλληλη ποδοσφαιρική μαγεία από Βάσια και Μαραντόνα! (vid)

Ποδόσφαιρο

Φοφόνκα: “Ο κόσμος του Ηρακλή πληρώνει τα εγκλήματα των διοικήσεων!”

Ποδόσφαιρο

Γεράκης: “Τα λόγια είναι περιττά – Πράξεις, για να πάμε τον Ηρακλή εκεί που του αρμόζει!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top