Η νέα πρόκληση για την Γεωργία Τερζάκη

Με στόχο ένα νέο ατομικό ρεκόρ και τη διατήρηση των κεκτημένων (2η θέση) θα αγωνιστεί στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού η αθλήτρια των 60μ. εμποδίων Γεωργία Τερζάκη.

Άλλα αθλήματα

Η 19χρονη εμποδίστρια με την καθοδήγηση του προπονητή της Πλούταρχου Σαρασλανίδη, ο οποίος ανέδειξε και την κορυφαία αθλήτρια υψηλών εμποδίων Βούλα Πατουλίδου, επιστρέφει για την διεκδίκηση ενός ακόμα πανελλήνιου μεταλλίου. Αν και ο μεγάλος στόχος της χρονιάς είναι ο ανοιχτός στίβος, η Τερζάκη θέλει να κυνηγήσει ότι καλύτερο στο πανελλήνιο του κλειστού.

Η πρωταθλήτρια του Ηρακλή έχοντας κερδίσει ακόμα δύο πανελλήνια μετάλλια στις μικρότερες κατηγορίες και έχοντας ολοκληρώσει πλέον τις σχολικές της υποχρεώσεις, δουλεύει αφοσιωμένη στον στόχο της για καλύτερες επιδόσεις στο 2016.

«Φέτος είναι η πέμπτη συνεχόμενη χρονιά που ασχολούμαι με τα εμπόδια και η προπόνηση ξεκίνησε πολύ καλά, ευελπιστώντας σε μια ακόμα καλύτερη συνέχεια. Δεν έχω και το σχολείο πλέον, οπότε μπορώ και είμαι αφοσιωμένη καθαρά και μόνο στον στίβο.

Πρώτος επίσημος αγώνας θα είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού, όπου στόχος μου είναι να είμαι καλύτερη από πέρυσι, να διατηρήσω τον τίτλο μου και γιατί όχι και κάτι καλύτερο. Ωστόσο έχουμε στο πρόγραμμα και κάποιες ημερίδες» ήταν τα λόγια της στο Sportsfeed συμπληρώνοντας τους απώτερους στόχους για την σεζόν «Αρχικά πρώτος και κύριος στόχος μου είναι να είμαι υγιής! Από εκεί και μετά μαζί με τον προπονητή μου μας ενδιαφέρει ο ανοικτός στίβος περισσότερο όπου και θα προσπαθήσουμε για ότι καλύτερο βγει».

Η Τερζάκη η οποία ξεκίνησε βάζοντας τις βάσεις με προπονητή τον Δημήτρη Παπαδόπουλο πριν αλλάξει στον Σαρασλανίδη, έκανε και τον απολογισμό της περσινής χρονιάς και αναφέρθηκε στην επιλογή της να μην αγωνιστεί στον ανοιχτό, καθώς και την ενέργεια που της έχει δώσει η νέα της ενασχόληση. «Ο απολογισμός του 2015 για εμένα ήταν λίγο περίεργος. Ήμουν τελευταία χρονιά στο σχολείο και έπρεπε να δώσω μεγάλη βάση σε αυτό. Παρόλα αυτά είμαι ευχαριστημένη γιατί κατάφερα να βγω δεύτερη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού γυναικών. Σε ότι αφορά τον ανοιχτό επιλέξαμε με τον προπονητή μου να μην κατέβω γιατί ήμουν πολύ κουρασμένη σωματικά και ψυχολογικά.

Φέτος όλα είναι καλύτερα καθώς είμαι και ανανεωμένη μέσα από τις σπουδές στα ΤΕΦΑΑ, αλλά και από τη δουλειά μου στις ακαδημίες στίβου του Ηρακλή τον οποίο ευχαριστώ πολύ για την επιλογή και την υποστήριξη».

Back to Top