Το καλύτερο δώρο και ο… πανηγυρισμός

Η αντίδραση του εορτάζοντα Φώτη Γκιζέλη στην απόκρουση του πέναλτι από τον Χουάντερσον στη Βέροια…

Μία μέρα πριν την ονομαστική του εορτή, ο Φώτης Γκιζέλης είδε με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση τον Χουάντερσον να αποκρούει το πέναλτι του Ναζλίδη στο παιχνίδι κυπέλλου της Βέροιας.

Ο εορτάζων σήμερα προπονητής τερματοφυλάκων των κυανόλευκων, ξέσπασε σε πανηγυρισμούς και τον αγκάλιασαν στον πάγκο του Ηρακλή, κάτι που κατέγραψε και η κάμερα του συνδρομητικού καναλιού.

12483882_10208346418557254_761282672_n

Τα συγχαρητήρια δόθηκαν και στον Γκιζέλη για την απόκρουση του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα, καθώς αυτός είναι που δουλεύει καθημερινά μαζί του, όπως και με τους Περνίς και Γιαννίκογλου.

Μία εξαιρετική σχέση που έχει αναπτύξει μαζί με τα ποδοσφαιρικά… παιδιά του, με την ατάκα του Χουάντερσον στο Καρπενήσι να είναι χαρακτηριστική, αφού είχε αποκαλέσει τον Γκιζέλη «πατέρα» του.

Ο προπονητής τερματοφυλάκων του Ηρακλή απολαμβάνει σήμερα ως «δώρο» τη χθεσινή απόκρουση αλλά και όλες τις φετινές, καθώς είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς.

Άλλωστε ο Χουάντερσον και στα τέσσερα φετινά πέναλτι, έπεσε στη σωστή πλευρά και παραλίγο να αποκρούσει και αυτά των Γιάννου και Ουαρντά.

Σχετικά Άρθρα

Αδιαφορούν για τις τοποθετήσεις Παπαδόπουλου οι θεσμικοί φορείς

Ποδόσφαιρο

Παπαδόπουλος κατά και του Ιδρυτικού: «Θα προβώ σε αποκαλύψεις…»

Ποδόσφαιρο

Back to Top