Η κριτική παικτών και προπονητή

Η παρουσία των παικτών του Ηρακλή αλλά και του Νίκου Παπαδόπουλου στο παιχνίδι της Βέροιας.

Χουάντερσον 9: Σε ένα ακόμα παιχνίδι, ο τερματοφύλακας του Ηρακλή ήταν εξαιρετικός. Κορυφαία του στιγμή η απόκρουση στο πέναλτι του Ναζλίδη, ενώ ήταν πολύ σταθερός καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ζιαμπάρης 8: Σοβαρός, συγκεντρωμένος και σχεδόν αλάνθαστος, στην επιστροφή του στο αρχικό σχήμα των κυανόλευκων. Έκοβε όλες τις ψηλές μπαλιές των παικτών της Βέροιας και γενικά αποτέλεσε «κολώνα» στην άμυνα της ομάδας.

Μπαρτολίνι 9: Ανίκητος στην άμυνα, ψηλά και χαμηλά όσον αφορά την ανασταλτική του λειτουργία, αλλά και πρωταγωνιστής καθώς σκόραρε με πολύ ωραία κεφαλιά. Είχε μάλιστα και μία ακόμα σημαντική ευκαιρία νωρίτερα.

Μπουκουβάλας 6: Ο αρχηγός του Ηρακλή ανέβηκε κυρίως στο δεύτερο μέρος όσον αφορά τν απόδοση του. Με πάθος και τρεξίματα, επιχείρησε να βοηθήσει και με τα ανεβάσματα του, ενώ κράτησε και πίσω ανασταλτικά.

Ιντζόγλου 6: Έτρεξε αρκετά, ανέβηκε περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο, αγωνίστηκε ψυχωμένα όπως κάθε φορά. Βοήθησε κυρίως ανασταλτικά παρά στη δημιουργία.

Κυριακίδης 6: Αγωνίστηκε εκ νέου βασικός ως αριστερό μπακ και προσπάθησε να κρατήσει τη θέση του. Δέχθηκε πίεση στο πρώτο ημίχρονο και δεν του επέτρεπε να ανέβει ψηλά, ενώ αντικαταστάθηκε νωρίς σχετικά από τον Σαραμαντά.

Βέλλιος 6: Για ακόμα μία φορά ήταν αγωνιστικός, με τρεξίματα και διάθεση, όμως δεν τροφοδοτήθηκε και δεν απείλησε τον αντίπαλο. Χωρίς αξιόλογη τελική προσπάθεια, βοήθησε εκ νέου ανασταλτικά.

Ρομάνο 6: Από το δικό του πόδι δημιουργήθηκε το γκολ του Μπαρτολίνι με την εκτέλεση φάουλ. Αγωνίστηκε με διάθεση και όρεξη, χωρίς ωστόσο πολλές μεταβιβάσεις του να είναι ουσιαστικές.

Στάμου 5: Έκανε το πέναλτι στον Ναζλίδη το οποίο ο Νίκος Παπαδόπουλος χαρακτήρισε αυστηρό. Είχε προβλήματα στις μεταβιβάσεις, αγωνιζόμενος ως αμυντικό χαφ δίπλα στον Ιντζόγλου. Ανασταλτικά κυρίως επεδίωξε να προσφέρει παρά δημιουργικά.

Κάσσος 6: Επέστρεψε μετά από πολύ καιρό στο αρχικό σχήμα της ομάδας. Στο πρώτο ημίχρονο δεν φάνηκε ιδιαίτερα, χωρίς εμπνεύσεις, δημιουργία και ατομικές ενέργειες. Στο δεύτερο βοήθησε ανασταλτικά αλλά και κουβάλησε και κράτησε μπάλα από τα δεξιά στα χαφ, όπως αγωνίστηκε.

Τσιλιανίδης 5: Αγωνίστηκε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι βασικός, με το δεύτερο του ημίχρονο να είναι λίγο καλύτερο από το πρώτο. Λειτούργησε κυρίως αμυντικά παρά το να προωθήσει τη μπάλα μπροστά. Χωρίς ατομικές ενέργειες και δημιουργία, κράτησε περισσότερο τα… νώτα του πίσω, καθώς ανέβαινε συχνά ο Νέτο.

Πουρτουλίδης 6: Έδωσε πνοή και ηρεμία στο κέντρο, κρατώντας μπάλα, μετά την αλλαγή του του στη θέση του Στάμου. Κέρδισε μάλιστα με ατομική ενέργεια και το φάουλ από όπου προήλθε το γκολ.

Σαραμαντάς 6: Το θετικό είναι η επιστροφή του σε μικρό σχετικά διάστημα στους αγωνιστικούς χώρους. Κράτησε τη θέση του, παρουσιάστηκε υγιής και συμμετείχε κανονικά στην προσπάθεια της ομάδας να φύγει με τη σπουδαία νίκη από τη Βέροια.

Τσότρας 6: Αγωνίστηκε λίγα λεπτά, όμως ήταν θετικές στις φορές που χρειάστηκε να κόψει και να απομακρύνει τη μπάλα.

Νίκος Παπαδόπουλος 6: Με τις απουσίες να είναι πολλές και σημαντικές, αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει εκ νέου τον Κυριακίδη αριστερό μπακ, κάτι που άλλαξε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο. Από τον Κάσσο δεν είχε πολλά «οφέλη» στο πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο με τα τρεξίματα του συμμετείχε ενεργά. Η προσθήκη του Πουρτουλίδη έδωσε ηρεμία στην ομάδα.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top